USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мамчура вивозять з Криму

26 Березня 2014 21:10
Командира 204-ї бригади тактичної авіації у Бельбеку Юлія Мамчура вивозять з Криму в напрямку Києва.

Про це повідомила дружина військового Лариса, - пише Українська правда.

"Його буквально півгодини тому підвезли до гуртожитку у супроводі двох автоматників. Він увійшов до кімнати, взяв миючі приналежності, особисті речі. Його автоматники вивели назад в автобус. І він тільки встиг сказати, що його вивозять з території Криму", - розповіла вона.

"Більше з ним зв'язку немає. Будемо сподіватися, що через 2-3 години зв'язок з ним з'явиться", - додала Лариса Мамчур, уточнивши, що полковника везуть до Києва і 2-3 години потрібно для того, щоб виїхати з Криму на материк.

Як відомо, 22 березня відбувся штурм авіабази у Бельбеку, на територію військової частини прорвалися представники "самооборони Криму". Ворота в частину були проламані за допомогою БТРа. Джерела стверджують, що під час штурму було чути постріли, в штурмі було задіяно не менше 6 одиниць БТР-80.

Командира військової частини Мамчура викрали російські військові.

Пізніше стало відомо, що Юлій Мамчур заарештований і доставлений у військову в'язницю в Севастополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
титушко Показати IP 26 Березня 2014 23:39
временное правительство поставивши беркут и вчерашних школьников ВВ ВНЕ ЗАКОНА И НА КОЛЕНИ.показали военным что и сними также поступят -и вот результат без крыма без флота.но я надеюсь найдется у нас свой полк.каддафи и избавит Украину от нечисти ж/д дорвавшейся к корыту.http://www.youtube.com/watch?v=Diwyv_PcB-U

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus