USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мер Ковеля не опублікував декларацію про доходи - винні ЗМІ

26 Грудня 2016 10:12
Мер Ковеля Олег Кіндер заявив, що «Волинські новини» не є засобом масової інформації, та порівняв Перше інформаційне агентство області із написами на паркані. Виною тому - декларація-невидимка, яку, каже Кіндер, подав, утім офіційні інстанції стверджують: документа немає. Про це інформує сайт Район Ковель.

Після того, як секретар громадської ради при Ковельській міській раді Галина Артюшенко під час нещодавнього пленарного сесійного засідання зачитала свою заяву до міського голови, посилаючись на «Волинські новини», і повідомила, що з приводу відсутності його електронної декларації громрада звернеться до НАБУ, Генеральної прокуратури та СБУ для вжиття заходів реагування, Олег Кіндер сказав, що видання «Волинські новини» не є засобом масової інформації, та порівняв Перше інформаційне агентство області із парканом.

Вочевидь, мера Ковеля обурила публікація Інформаційного агентства Волинські Новини під назвою "Декларація-невидимка: Кіндер каже - подав, у НАЗК звітують - немає".

Так, у Єдиному державному реєстрі декларацій відсутня декларація міського голови Ковеля Олега Кіндера за 2015 рік. Про це йдеться у відповіді Національного агентства з питань запобігання корупції на журналістський запит ІА Волинські Новини. Поспілкуватися, аби роз'яснити ситуацію, особисто з мером Ковеля журналістам видання, на жаль, не вдалося. Кіндер не брав слухавки, не відповідав на повідомлення. Однак у коментарі іншим виданням той запевнняв: декларацію подав.

Слова мера Ковеля, за якого свого часу, віддали свої голоси 5658 (!) виборців (з 51034), цитує районе видання:

«На шпальтах агентства Волинські новини, які не є засобом масової інформації, тому що в нас засоби масової інформації ті, які зареєстровані – офіційні засоби масової інформації. А інтернет-видання «Волинські новини» – не є засобом масової інформації. Тому що це можна… Так же само багато, що на заборі написано. Да? Ну, ми ж його не "воспрінімаєм" в то, шо є… Із-за чого не дуріть людей… Не читайте на заборі, а читайте в законі, і не трактуйте так, як вам хочеться, а трактуйте, як закон написаний», – повчав з президії Олег Кіндер, мовляв, по декларації він «чистий» перед буквою закону.

Довідково:

З 28 травня 2013 року Волинські Новини отримали свідоцтво про державну реєстрацію інформаційного агентства як суб'єкта інформаційної діяльності, тож є повноцінним засобом масової інформації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рома Показати IP 26 Грудня 2016 10:14
Цей КІНДЕР Хан...ДОН и 3.14 - здюк..........
Анонім Показати IP 26 Грудня 2016 11:13
так для пулішука кіндера - плюй в очі, а він скаже, що дощ падає
не лучанин-2 Показати IP 26 Грудня 2016 15:21
невже він приіхав з росіі чи донбасу і ковельчани тут не винуваті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus