USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мер заявив, що йому вистачило б на життя 2500 грн

29 Березня 2011 17:02
Донецький міський голова Олександр Лук'янченко вважає, що йому вистачило б на життя середньої заробітної плати в розмірі 2500 гривень.

Про це він сказав сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів, - пише Кореспондент .

"Мені вистачає ... Я вчора по телевізору дивився, коли показували презентацію ста днів нового мера міста Тернополя, де середня заробітна плата 1600 гривень. Сьогодні, до речі, середня заробітна плата в місті Донецьку не 2 500, а 2 780 гривень", - зазначив Лук'янченко.

Начальник управління зі зв'язків з громадськістю Донецької міськради Максим Ровінський уточнив, що міський голова проводить 6,5 днів на тиждень у приміщенні міськради.

"Тобто він тільки снідає, обідає та вечеряє. Тому, я думаю, йому б точно вистачило", - сказав Ровінський.

Нагадаємо, вчора голова Донецької облдержадміністрації Анатолій Близнюк заявив на прес-конференції, що середня заробітна плата по Донецькій області, яка становить 2500 гривень, забезпечує нормальне життя мешканцям регіону, незважаючи на зростаючі ціни на продукти і тарифи на послуги ЖКГ.

"2,5 тисячі забезпечують на сьогоднішній день нормальний споживчий кошик, який передбачено біологічною нормою на всі сто відсотків", - зауважив губернатор.

Ця заява викликала масу негативних відгуків інтернет-спільноти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus