USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Мешканець ветхого будинку у Луцьку не може домогтися квартири під розширення

29 Вересня 2016 11:51
Лучанин, який мешкає у непридатному житлі на вулиці Драгоманова, нарікає на те, що сусіднє приміщення надали іншим громадянам незаконно.

Про це йшлося у депутатському запиті до міського голови члена фракції «УКРОП» Микити Рабана під час 13 сесії міськради 28 вересня.

З його слів, до нього звернувся мешканець будинку №10 на вулиці Драгоманова, який тривалий час веде листування з міськрадою щодо отримання квартири під розширення. Умови, в яких він проживає зараз, зі слів депутата, неналежні, будинок ветхий, перебуває в непридатному стані. У 2013 році сусіднє нежитлове приміщення надали під розширення іншим громадянам, що на думку заявника є порушенням. За його інформацією, ці громадяни (зокрема, власниця квартири М.Іраник), які є родичами посадових осіб Луцької міської ради, мали житлову квартиру, повнолітніх дітей та можливість жити в іншому місці. Депутат просив надати відповідь стосовно цієї ситуації.


Запит депутата колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучани Показати IP 29 Вересня 2016 12:01
З не придатного житла потрібно силою виселяти, поки власники не відремонтують своє майна.
Анонім до лучани Показати IP 4 Жовтня 2016 16:44
з якої ви планети???
потерпілі Показати IP 30 Вересня 2016 01:05
звичне явище з малолітніми дітьми міжнародного опікуна дітей з 1989року голова МВК судиться вже з десяток років за приміщення по вулиці Лобачевського ..?????Це ж виродок М.Я.Ромнюк і його Соколовська з пройдисвітом Кравчуком і торгашами від органів опіки Шульганом і Якимчуком??
діти Показати IP 30 Вересня 2016 01:08
Яу можна було "буратіно"- Романюка М.Я.,- обирати головою МВК ,його раком гнати треба було після комсомолу ще двадцять пять років тому і то через Радомишль в Ровенську область в село робити як БИКУ!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus