USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці Ківерцівської залишаться без маршрутки через «ігнор» членів комітету

15 Вересня 2016 14:40
Питання щодо руху маршрутних автобусів вулицею Ківерцівською лишається невирішеним попри звернення лучан: засідання конкурсного комітету з визначення переможців конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування у Луцьку 15 вересня не відбулося через відсутність кворуму.

У рамках засідання планували розглянути питання обрання перевізника для маршруту №5. Нагадаємо, що мешканці вулиці Ківерцівської нарікають на відсутність транспортного сполучення з іншими мікрорайонами міста. Так, маршрут №5 вони просять продовжити з вулиці Лідавської до заводу «Мотор», щоб бодай частково вирішити проблему.

Втім, з різних причин (до декого не змогли додзвонитися, дехто повідомив, що перебуває у лікарні) члени комітету не змогли бути присутніми під час засідання. Своєю чергою, депутат міськради, член фракції «УКРОП» Юрій Безпятко зауважив, що діяльність такого комітету потрібно розглянути під час засідання виконкому. Він наголосив, що мешканці мікрорайону готові були прийти у міськраду з плакатами, щоб донести свою позицію, але їх поки переконали цього не робити. Зі слів представників громади, у разі не вирішення питання до двох тисяч мешканців мікрорайону готові прийти під стіни міськради.

Так, переглянути рух транспорту вулицею Ківерцівською просили чиновників ще у травні. Тоді йшлося про те, що сотні луцьких школярів добираються у Волинський обласний еколого-натуралістичний центр від останньої зупинки громадського транспорту ще близько кілометра пішки.

Начальник управління транспорту та зв’язку міськради Анатолій Миронюк пообіцяв внести міському голові відповідне подання щодо оновлення конкурсного комітету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Крук Показати IP 15 Вересня 2016 14:51
Верніть початковий 5 маршрут! Карбишева - Конякіна - Ківерцівська - Стрілецька - Винниченка - Богдана Хмельницького - Ковельська - Ч.Хреста - Львівська! Помню, в 2009, коли цей маршрут обслуговувало ЛПЕ, зранку в атобус набивалося нехіло так народу. Зробили би хоча б декілька рейсів в день: пару зранку, в обід і ввечері в годину пік.
рок Показати IP 15 Вересня 2016 15:31
Депутатські батьки там не живуть, вони самі там не живуть. Слуги народу хр*нові.
До рок до рок Показати IP 16 Вересня 2016 22:18
До чого тут депутати? конкурсна коміся складається з чиновників міськради. депутати на ці питання впливу не мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus