USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міськрада досі не розробила порядок звільнення забудовників від пайової участі

24 Лютого 2016 16:08
Минулого року депутати домовилися, що міська рада розробить концепцію, яким чином розраховувати суми звільнення забудовників від пайової участі. Проте, чиновники в строки не впоралися.

Про це стало відомо під час 4 сесії луцької міської ради сьогодні, 24 лютого.

Депутат міськради, очільник фракції «УКРОП» Ігор Поліщук (на фото) нагадав, що в грудні минулого року депутати прийняли рішення про звільнення ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» від внеску пайової участі в розмірі близько 300 тисяч гривень.

Депутат зазначив: тоді ж представники управління капітального будівництва зазначили, що, фактично ніхто не перевіряв, чи відповідає покращення інфраструктури поданому кошторису. По тому депутати домовилися, що на лютневу сесію буде подана для розгляду концепція з роботи зі звільненням внеску від пайової участі.

Однак, досі цю концепцію депутатам не представили. У відповідь Луцький міський голова Микола Романюк каже, що не готовий відповісти, коли ця концепція буде зроблена.

Однак, переконує: над нею працюють. Відповідь він пообіцяв надати до кінця сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кірик Показати IP 24 Лютого 2016 22:30
І не розроблять, Соколовська тим займалась, а ті специ дубові в тому ніц не розбираються, зате носи позадирали, можуть нура дати, так несуть себе, ума палата...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus