USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Мітинг активістів Рожища у Луцьку: «Орлов - провокатор»

19 Серпня 2015 18:47
Рожищенські активісти прийшли до приміщення прокуратури і УМВС України у Волинській області з вимогами перевірити особу Артема Орлова. Про це інформує Громадське. Волинь.

Нагадаємо, це лучанин, який звинуватив Рожищенського міського голову В’ячеслава Поліщука у вимаганні грошей за дозвіл провести в райцентрі книжковий ярмарок. За цим фактом порушили кримінальне провадження.

У п’ятницю, 14 серпня, громада Рожища приїхала на сесію Волинської облради заступитися за мера міста. Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. 17 серпня В’ячеслава Поліщука госпіталізували.

Активісти стверджують, що пан Орлов так і не з’явився ярмаркувати, хоча дозволу на це ніхто не скасовував. Речі підприємця продовжували зберігатися в приміщенні міської ради. А 18 серпня заступник Рожищенського міського голови Іван Лукасевич викликав співробітників райвідділу міліції, щоб з’ясувати, що знаходиться в коробках. Там виявили пакетики зі простроченим насінням, засоби для захисту рослин, старі журнали за 2011-13 роки, російські романи.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
правда Показати IP 19 Серпня 2015 19:13
Піймати в темному кутку, затиснути батарейки й допитати, хто його найняв, хто мітить на місце мера в Рожищі такими брудними провокаціями. Це було б справедливо.
гайвор до правда Показати IP 20 Серпня 2015 09:24
Тут Шкильний руку приклав.Шкильний на мера митить.Осенью побачим.Буде пивний барон митити в мера.100%
Луцьк Показати IP 19 Серпня 2015 19:32
Це дешевий ряжений клоун, котрий влаштовує провокації за гроші. Наприклад, коли не виграла потрібна людина тендер на прибирання міста, розпочалась його акція "Чистий Луцьк" чи щось таке. Перед виборами він крутив козні одному з кандидатів. І т.д...
Я Показати IP 19 Серпня 2015 21:02
міліція та прокуратура в курсі всіх цих справ.То вони такими методами тільки і працюють, а потім розказують як розкрили злочин. Про те, що вони його і організували, то мовчать. Їх теж треба з цим *авнюком притягувати.
Гена Показати IP 19 Серпня 2015 23:17
Малий Орлов знов вліз в **вно:)
Іван Показати IP 20 Серпня 2015 02:10
Теж мені мітинг )) прийшло менше десяти чоловіки , а в ЗМІ гучно заявляють про мітинг))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus