USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Моя дружина мріє ходити»: лучанин просить допомоги в небайдужих

19 Липня 2019 18:57
Лучанин Олександр Кропива просить небайдужих людей допомогти його дружині, 54-річній Марії Луцишин, встати на ноги і знову відчути радість від можливості ходити. «Хтось мріє про новий автомобіль, хтось про багатство, а моя жінка мріє мати змогу хоча б стояти на ногах», - зі сльозами на очах просить чоловік.

Олександр Іванович не без тривоги розповідає про багаторічні митарства, які йому разом з дружиною Марією довелось пережити у нелегкій боротьбі з важким захворюванням.

«В 2010 році жінці поставили два ендопротези. Проте цього року вона почала скаржитися на біль у правому суглобі. А 23-го травня ендопротез вискочив, тобто стався вивих штучного суглоба. Операцію в Луцьку зробити неможливо, оскільки у дружини дуже тонка кістка. Раніше ми зверталися до спеціалістів з Волинської обласної лікарні. Тоді пощастило, і нам вдалося поспілкуватися із лікарем - кандидатом наук із Києва. Він нам порекомендував шукати допомогу в столиці. І нам справді допомогли. Але за десять років стався вивих того суглобу. Його верхня частина повністю стерлася і навіть, попри те, що дружина перебувала у лежачому стані, він відійшов. Його поставили на місце, але він «вискочив» знову. І знову наркоз. І знову суглоб не вдалося поставити на місце. Ось в такому лежачому стані завезли дружину в Київ. А коли зробили томографію на два суглоби, то поставили страшний для нашої родини вердикт – обидва суглоби знову потрібно змінювати», - каже чоловік.


Зі слів лучанина, дружині Марії потрібна ревізія (ремонт) лівого суглобу. Така операція вартує 81 тисячу гривень. Сім’я жінки уже витратила понад 90 тисяч гривень цього року на операцію із зміни правого суглобу, яку провели 5-го червня. Але потрібно «ремонтувати» ще й лівий суглоб. Усі свої кошти сім’я жінки уже, на жаль, витратила, тому й просить допомоги у небайдужих людей.

«Хтось мріє про новий автомобіль, хтось про багатство, а моя жінка мріє мати змогу хоча б стояти на ногах», - зі сльозами на звертається Олександр Іванович до читачів Інформаційного агентства Волинські Новини.
Допомогти пані Марії знову відчути щастя - зробити перший після хвороби крок можна, переказавши будь-яку суму коштів на картку її чоловіка.

Реквізити картки ПриватБанку:

4149 4996 4698 8590, Кропива Олександр Іванович
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus