USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Митні і контрольні процедури на Ягодині відтепер займають менше часу

26 Червня 2013 15:31
Час проходження митних процедур товарів, що підлягають попередньому документальному контролю, скоротився на 15-20 хвилин.

Про це повідомили у Ягодинській митниці Міндоходів.

Так, фахівці Ягодинської митниці Міндоходів попередньо перевірили документи на кожну другу партію вантажів, що слідували через українсько-польський кордон. Це економить в середньому 15-20 хвилин при перевірці на кордоні.

Тим часом, загальний контроль за смугами руху «червоний коридор» на території обслуговування Ягодинської митниці Міндоходів в середньому триває 1 годину 10 хвилин.

Якщо порівняти цей показник із минулим роком, то час перебування на митниці вантажного і пасажирського транспорту під час проведення загального контролю скоротився на 5 відсотків.

Щоб перетнути українсько-польський кордон смугами спрощеного контролю «зелений коридор» пасажирському автотранспорту знадобиться приблизно три хвилини.

Як свідчить статистика, протягом п’яти місяців 2013 року середній час проведення контрольних процедур в пунктах пропуску Ягодинської митниці по обидві сторони кордону для пасажирського автотранспорту склав 2 хвилини 55 секунд.

Довідково:
У зоні обслуговування Ягодинскьої митниці Міндоходів в середньому 60 відсотків пасажирського автотранспорту перетинає кордон за спрощеною процедурою, тобто «зеленим коридором».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus