USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Луцькому заводі «Мотор» - новий директор, - ЗМІ

22 Жовтня 2015 11:55
На Державному підприємстві «Луцький ремонтний завод «Мотор» призначили нового керівника. Зокрема, як повідомляє «Під прицілом» з посиланням на власні джерела, підприємство Укроборонпрому очолив Володимир Маракулін.

Донині він працював на посаді комерційного директора ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор».

Нагадаємо, що «Укроборонпром» оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор». Підприємство залишилося без директора та просило міську раду Луцька допомогти у виборі начальника. Працівники підприємства виступили проти призначення людини «зверху», вони наполягали, аби директором обрали когось зі штату підприємства. Тож сьогодні, 22 жовтня було оголошено його результати.

Наразі інформацію про призначення Володимира Маракуліна підтвердили і в прес-службі «Укроборонпрому», яка повідомила, що віднині керівником Державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» є саме він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus