USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Луцький аеродром прилетів командувач Повітряних сил ЗСУ

16 Травня 2016 22:10
Бойова авіація Повітряних сил України організовує навчально-методичний збір на Луцькому аеродромі, який триватиме до червня.

Про це повідомляє Волинське Агентство Розслідувань.

Бомбардувальні та розвідувальні літаки передислокували на Волинь із міста Старокостянтинів. Пілоти використовують у навчаннях «Су-24 М» та «Л-39».

«Важливою є підготовка літаків до польотів. Зазвичай передпольотна підготовка займає півтори години, міжпольотна – 50 хвилин», – розповів заступник командира ескадрильї Віктор Калішенко.

Проконтролювати перебіг навчань 16 травня до військової частини завітав командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Дроздов. Він спеціально для цього прибув на летовище на гвинтокрилі. Дроздов підкреслив важливість таких навчань для України.

«Потрібно показати громадянам, що авіація існує. Враховуючи вільний полігон та наявність бази, вирішили організувати навчання в Луцьку», – додав він.

Капітан Ігор Сачик обслуговує радіоелектронне обладнання. Він розповів, що звик до польотів. Під такий гуркіт навіть і заснути може. Задоволений військовий і станом літаків, і їжею. Нарікає тільки на забезпечення амуніцією.

«Форма, що на мені, вже пережила перший десяток років, а ношу ще. В порівнянні з тим, що видають зараз, це небо та земля», – сказав він.

Нагадаємо, на Луцькому військовому аеродромі тимчасово оселилися бомбардувальники і військово-транспортні літаки. 14 квітня у Луцьку відбулись перші за 19 років нічні польоти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
СІРИЙ Показати IP 16 Травня 2016 23:26
А ЧОМУ ТИМЧАСОВО, А НЕ ПОСТІЙНО ... ВІКТОР КАЛІШЕНКО .???
Анонім Показати IP 17 Травня 2016 00:41
Дроздов з київського майдану в м Луцьку батько льотчик в Росії син теж хлопці з 7 школи це той самий дроздов засланий рускіми? Він завжди був скритий і по російськи говорив
Миротворець до Анонім Показати IP 17 Травня 2016 12:02
ВН, навіщо такі коменти пропускаєте? Ще адреси вкажіть для психічно хворих...
Лучанин Показати IP 17 Травня 2016 08:54
Дійсно шкода що тимчасово, збір закінчиться і аеропорт знову занепаде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus