USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Мальті затримали вісьмох підозрюваних у вбивстві журналістки

4 Грудня 2017 15:57
Мальтійська поліція затримала вісьмох підозрюваних у вбивстві журналістки Дафне Каруани Галісії. Про це повідомив прем'єр-міністр країни Джозеф Мускат. Про це інформує Кореспондент з посиланням на Times of Malta.

За словами Муската, затримання були проведені сьогодні вранці, 4 грудня, в ряді областей, включаючи Марса, Зеббудж і Бугібба.

Всі підозрювані є громадянами Мальти, деякі з них вже відомі поліції. У поліції є 48 годин для допиту підозрюваних і притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Раніше Європейський парламент схвалив резолюцію, що закликає до незалежного міжнародного розслідування вбивства Дафне Каруани Галісії.

Нагадаємо, Дафне Каруана Галісія загинула 16 жовтня на Мальті внаслідок вибуху автомобіля. Вона розслідувала корупційні злочини в рамках проекту Panama Papers і звинувачувала в корупції мальтійського прем'єр-міністра.

Своєю чергою, засновник WikiLeаks Джуліан Ассанж пообіцяв заплатити 20 тисяч євро за інформацію, яка допоможе встановити особи вбивць мальтійської журналістки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus