USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На околиці Луцька просять облаштувати тротуари

1 Березня 2017 09:44
Оскільки пішоходи через понівечені тротуари змушені йти проїжджою частиною вулиці Боженка поблизу підприємства «Кромберг енд Шуберт» облаштувати тротуар просять в електронній петиції.

Петицію з проханням облаштування пішохідного тротуару на вулиці Львівській (від зупинки на вулиці Боженка до пішохідного переходу на вулиці Європейська у селі Рованці) зареєстрували 28 лютого.

Автор петиції Олег Порубай повідомляє, що стан цієї ділянки після істотних опадів бажає кращого.

«Там просто з’являється велетенське болото, яке змушує пішоходів виходити на проїжджу частину та створювати аварійні ситуації на дорозі», - йдеться у петиції.

На думку ініціатора петиції, ділянка потребує впорядкування та ремонту пішохідної частини, оскільки нею користуються робітники сусіднього заводу «Кромберг енд Шуберт Україна ЛУ» та ПАТ «Волиньобленерго», а також відвідувачі дому молитви.

Підписи на підтримку петиції збиратимуть протягом 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus