USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На поєдинки до Луцька їдуть польські боксери

17 Серпня 2017 18:18
Боксерські поєдинки збірних команд міста Луцька та Люблінського Воєводства (Польща) відбудуться в обласному центрі Волині 25 серпня, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Змагання відбуватимуться під патронатом Луцької міської ради за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», Федерації боксу Волинської області та КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”.

Поєдинки відбуватимуться на площі за фонтанами на проспекті Волі. Початок змагань і урочисте відкриття - 17.00 год.

У ході змагань відбудеться 14 боксерських поєдинків у вагових категоріях:- юніори – 46, 48, 52, 54, 57 кг;

- молодь – 52, 69, 75, 81-А, 81-Б кг;

- чоловіки – 60, 75, 91, +91 кг.

Команда-переможець визначатиметься за кількістю перемог в кожному поєдинку.

Збірну команду міста Луцька представлятиме відділення боксу КЗ “ДЮСШ № 2 Луцької міської ради”. У її складі змагатимуться боксери з досвідом участі у різноманітних міжнародних та всеукраїнських турнірах, кандидати у збірну команду України, зокрема срібні та бронзові призери останнього чемпіонату України – Андрій Огороднік (в/к 52 кг), Яків Левчик (в/к 75 кг) та Вадим Пінчук (в/к 81 кг).

Метою змагань є – налагодження співпраці з Люблінським Окружним Боксерським Союзом, а також підвищення спортивної майстерності боксерів міста Луцька.

Поєдинки відповідатимуть рівню Європейського боксу та обіцяють бути захоплюючими та видовищними.

За останні три роки, як започатковано у нашому місті проведення таких зустрічей, збірна команда міста Луцька не програла ще жодної. У 2015 році наші хлопці здолали збірну міста Києва, у 2016 році здобули перемогу над боксерами з Нижньосілезького Окружного Боксерського Союзу (м. Вроцлав) і того ж року розійшлися бойовою нічиєю з боксерами Івано-Франківської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus