USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт дороги Володимир-Волинський – Луцьк коштів немає

5 Травня 2017 12:46
На ремонт дороги у напрямку Володимир-Волинський-Луцьк коштів із Держбюджету не виділили. Можливо, кажуть у міністерстві інфраструктури, це станеться у червні-липні. А от щодо напрямку дороги Володимир-Волинський-Нововолинськ, прогнози дещо оптимістичніші. Ймовірно, на ремонт цього відрізку траси вдасться залучити кошти від митних надходжень.

Про це на своїй сторінці у мережі Фейсбук написав народний депутат від Волині Ігор Гузь.

З його слів, сьогодні, 5 травня, він зустрівся з Міністром інфраструктури Володимиром Омеляном. Вони обговорили реальні перспективи ремонту дорожнього покриття на Волині.

«Щодо ремонту дорожнього покриття напрямку Володимир-Волинський-Луцьк за кошти державного бюджету, то ситуація поки невтішна. Наразі обіцяних коштів не виділено, реальність прийняття такого рішення у червні-липні. Міністр ініціює виділення для такого роду робіт частини коштів з конфіскованих нещодавно у Януковича 1,5 мільярда доларів. Думаю варто підтримати таку ініціативу.

Щодо ремонту дорожнього покриття напрямку Володимир-Волинський-Нововолинськ за кошти від митних надходжень, то документи Волинська ОДА подала і на наступному тижні міністр готовий їх погодити. Сподіваюся, вже з червня цей проблемний напрямок почнуть приводити до ладу», - йдеться у дописі нардепа.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІНСПЕКТОР ЛЯЛЯ ШОКОВАНА СТАНОМ ДОРОГИ НОВОВОЛИНСЬК – ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Народ Показати IP 5 Травня 2017 14:23
Гусь тільки писати у ФБуці може, а робити - НІ !!!, злодюги виділили кошти на ремонт і одразу вкарали. Запитай Гусь: куд пішли виділені кошти????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus