USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На шахті №1 «Нововолинська» прокуратура провела обшук

5 Жовтня 2017 19:00
5-го жовтня в будівлі нововолинської шахти №1 пройшов обшук. Слідчі дії відбулися на підставі ухвали суду. Правоохоронці вилучили документацію підприємства, пише БУГ.

Близько 10:00 приїхали працівники прокуратури та підрозділу поліції особливого значення “КОРД”. Були проведені оперативно-розшукові заходи.

Обшук проводився у всіх приміщеннях підприємства. Є інформація, що у директора копальні Андрія Пилипюка вилучили мобільний телефон, комп’ютер та особисті кошти.

Деталі обшуку будуть відомі вже завтра 6-го жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 5 Жовтня 2017 19:08
На біса взагалі кому ті "шахти"? Га? Замість вугілля тільки кримінальні српави та обшуки! Суцільне волиньБЕЗвугілля" Тілько держава-гроші давай на зарплатню!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus