USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Шацьких озерах незаконно ловлять рибу сітками

19 Серпня 2014 11:11
Працівники Держекоінспекції на озерах Люцимер і Перемут виявили кілометри сіток для вилову риби. За використання заборонених знарядь лову на двох чоловіків склали адмінпротоколи. Про це повідомили у прес- службі Держекоінспекції.

Так, працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області спільно з громадськими інспекторами з охорони довкілля у серпні 2014року перевірили дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Шацького національного природного парку.

Перевірка здійснювалась на предмет використання і відтворення рибних та інших водних живих ресурсів.

На озерах Люцимер і Перемут знайшли сітки для вилову риби загальною довжиною близько 4 кілометрів.

На двох порушників природоохоронного законодавства за вилов риби забороненими знаряддями лову екоінспекторами були складені адміністративні протоколи. Засоби вчинення правопорушення вилучені та передані до правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олег Показати IP 19 Серпня 2014 11:43
Екологи повинні браконьєрів ловити, а не стояти на посту при в"їзді в Шацький район і бабло косити.
парк до Олег Показати IP 19 Серпня 2014 13:50
та ти шо, а як же Захарко без откату за кришування душманства жити то буде на одну зарплату. рибу тут браконьєрять ще з Найди, який і поставив всеньких рибаків під процент...
житель Шацька Показати IP 19 Серпня 2014 11:51
її ловили і будуть ловити поки там харчується всі силові структури !
дьодік Показати IP 19 Серпня 2014 13:54
На озері Люб"язь теж ловлять сітками. Щодо екологів то Жванецький правильно сказав: "Кто что охраняет - тот то и имеет".
Беларус Показати IP 19 Серпня 2014 14:57
Поймали недавно у нас в Бресте таких вот рыбаков - 3а 175 рыбок уже заплатили 175 миллионов - почти 17 тысяч долларов, не знаю сколько на ваши будет. Ущерб большой поэтому вопрос в суде рассматривается, думаю что три года обеспечено. А как по другому?
Волинянин Показати IP 19 Серпня 2014 17:42
З приводу екологічного збору на посту перед Шацьком - булув коментар управління юстиції.Збір надуманий і незаконний.Порушується Конституція - право на вільне паресування.Як пасажири маршруток у цьому випадку? Білорус 100% правий! Жорстокі штрафи та громадський контроль за браконєрами,рибінспекторами,продавцями сіток на ринках.Не будьте байдужими.Якщо є факти 100%-викладайте в інтернет відео,фото з номерами автомобілів і особами порушниками.Громадський контроль фактами заставить Найду та інших посадовців працювати,або піти геть з посад.
Сергій до Волинянин Показати IP 20 Серпня 2014 15:15
А Найда вже не працює........все у руках "законної і чесної " влади.............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus