USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На території дитячого садочка в Луцьку– сміття та бродячі пси

26 Лютого 2014 14:33
На території одного із садочків Луцька – сміттєві контейнери, поряд із якими постійно перебувають бродячі пси. Вони розносять бруд та сміття.

Про це під час засідання 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 лютого, повідомив депутат Луцької міської ради Петро Савчук.

«До мене звернулися представники батьківського комітету, малята яких відвідують садочок № 35 на вулиці Січовій, 24. Біда у тому, що вони ведуть малечу до дошкільного закладу, і кожного дня діти спостерігають явище, коли біля сміттєвих баків знаходяться безпритульні собаки та розтягують сміття», - розповів обранець громади під час оприлюднення власного депутатського запиту.

Зі слів депутата, завідуюча ДНЗ Віра Біжук неодноразово зверталась до комунальників із проханням вирішити це неприємне питання. Працівники «Луцькомунтрас», не довго думаючи, перемістили контейнери на територію прилеглого до садочка будинку. Утім, невдоволені мешканці багатоповерхівки перемістили сміттєві баки на попереднє місце – до садочка.

Тож Петро Савчук попросив у шановних колег проголосувати за те, аби відповідні служби згідно з санітарними нормами визначили місцезнаходження скандальних контейнерів такими чином, аби догодити і схвильованим батькам, і мешканцям прилеглих будинків.

Обранці громади таку ініціативу підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Житель Показати IP 26 Лютого 2014 16:22
Якщо вони - на території садка, то хай поставлять де хочуть. Але, наскільки мені відомо, сміттєві контейнери- якраз на території будинків. Чи пані Біжук хоче щоб їх поставили взагалі до когось в квартиру?
Анонім Показати IP 26 Лютого 2014 18:59
Поки анархія і відсутні силовики вирішить проблему самі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus