USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині амністували більше 20 засуджених

9 Липня 2014 09:15
26 засуджених Ковельської виховної колонії підпали під а Закону України «Про амністію у 2014р.». Із них 14 засуджених звільнили (з них – 7 неповнолітніх), 10 – скоротили термін покарання, двом - відмовили згідно з поданими заявами.

Про це розповів заступник начальника відділу із соціально-виховної та психологічної служби установи старший лейтенант внутрішньої служби Євгеній Кича під час засідання спостережної комісії у Ковельській виховній колонії під керівництвом голови комісії Михайла Гетьмана. Про це повідомляє «ПроКовель».

Участь у нараді взяли заступник голови районної спостережної комісії та начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Ковельської міської ради Жанна Вельма, начальник міського центру соціальних служб і справах сім’ї, дітей та молоді Тетяна Медвєдєва, начальник Ковельського міжрайонного відділу КВІ капітан внутрішньої служби Ірина Смоляр, заступник начальника Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області майор міліції Петро Соловенюк.

Під час засідання вирішувалися питання: щодо організації проведення фестивалю «Червона калина», а також про результати виконання Закону України «Про амністію у 2014р.».

Заступник начальника відділу із соціально-виховної та психологічної служби установи старший лейтенант внутрішньої служби Євгеній Кича поінформував присутніх про виконання установою Закону України «Про амністію у 2014р.». Під дію Закону підпадали 26 засуджених, 14 засуджених звільнено (з них – 7 неповнолітніх), 10 – скорочено термін покарання, двом засудженим відмовили згідно поданих заяв.

Представниками спостережної комісії та учасниками заходу було прийнято рішення надати допомогу в організації фестивалю художньої творчості засуджених «Червона калина» у виховній колонії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus