USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чия фірма цистернами зливає нечистоти в Турію?

21 Червня 2015 14:46
Громадська організація «Об’єднання Активіст» вдруге за 3 місяці виявила цистерну, яка регулярно зливала нечистоти в річку Турію у селі Блаженик, що на трасі Володимир-Волинський – Ковель.

З приводу забруднення лісу і річки Турія активісти просять звернутися до обласної прокуратури.

Автоцистерна належить фірмі скандального екс-митника Романа Микитюка «Аміла». Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці волонтер Костянтин Зінкевич, а також розмістив відповідні фото та відео.

«Як виявляється, власником «Аміли» є Роман Микитюк (або його родичі), колишній начальник Ягодинської митниці, екс-регіонал. Його зараз радником тримає біля себе губернатор Волині Гунчик», - пише Костянтин Зінкевич. До слова, певні джерела у ВР заявляють про ймовірне призначення Романа Микитюка на посаду начальника Волинської митниці.

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ХТО МОЖЕ ЗАВАДИТИ РОМАНУ МИКИТЮКУ ОЧОЛИТИ ВОЛИНСЬКУ МИТНИЦЮ

Попереднього разу за злив нечистот у річку раз фірма-порушник обійшлася мізерним штрафом.

«Міліціонери з екологами, яких ми «збирали» кілька годин, оформили протокол, результатом якого став штраф у кількасот гривень. І наклали його на водія, хоч і машина, і нечистоти належить «Амілі», - пише Зінкевич.

Однак через три місяці активісти застали таку ж саму картину. «І зараз бочка регулярно їздить туди випорожнюватись. Лише водій інший, і зливають нечистоти вже трохи ближче до лісу. І міліціонери з опущеними головами приїхали швидше. Екологи та представники селищної ради відмовились з’явитись. Лише водій вже спілкувався з нами з самого початку з відчуттям провини. І знову склали протокол», - йдеться у повідомленні.



Зі слів Зінкевича, на приватній території «Аміли» стоять «будки» з митниці, ціла гора. І усі ще з написами «Митний контроль», «Паспортний контроль». Це що?, - обурюється Зінкевич. «Шкода мені лише отих хлопців з Турійського району, які загинули на війні, які були в полоні. І це за той добробут, який має пан Микитюк. За його фабрики, ферми, автомобілі, аеродроми і літаки (щось навіть є у Вікіпедії). Чоловік насправді не чує землі під ногами. Цікаво, що він чує?

Шкода мені також ще одну родину, що мешкає неподалік. Родину Ярослава Кашуби, який відважно воює і є командиром спецпідрозділу «Світязь», не підозрюючи, як отруює його у прямому сенсі представник Партії регіонів, права рука Ігоря Калєтніка (який втік до Москви), Роман Микитюк», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 21 Червня 2015 14:58
кашубі пох*р один син на митниці працює один в даі вот і вся правда
Скоти Показати IP 21 Червня 2015 17:10
коментар було видалено
111 Показати IP 21 Червня 2015 17:22
коментар було видалено
добряк Показати IP 21 Червня 2015 17:44
нема слів кругом корупціонери , ур*ди і жулікі,пропоную спалити цей гамновоз або вилити нечістоти на подвірья власнику,а потім спалити
полішук Показати IP 21 Червня 2015 18:41
Шо ж то за за закони,що за підживлення землі органічними добривами-фекаліями вже накладають штраф?
Лучанин до полішук Показати IP 22 Червня 2015 07:37
Щось я не впевнений що там лище оргініка. Я з Вами погоджуюсь якби ж хоч висновок СЕС був. А зливають нехрозуміло що. Та й навіть якби нічого шкідливого. Все одно потрібно зливати у відповідному місці. Уявіть якби по наших містах та селах каналізацію скидали де хто хоче. І ще один аргумент: якщо дійсно не далеко від річки, то сумніваюсь що нам захотілося б купатись в гі...ні (вибачте).
полішук до Лучанин до Лучанин Показати IP 22 Червня 2015 20:57
І я не впевнений,це ж тільки фото.Річки не видно.А де ж представники СЕС!По наших містах та селах вже давно скидає полішва совкова сміття та фекалії де хоче. Ваша справа купатись чи ні ,головне щоб річка була чиста.
Анонім до полішук Показати IP 22 Червня 2015 11:27
Полішук, ти вважаєш, що нечистоти - це фекалії? А відходи від виробництва набагато страшніші і небезпечніші...
полішук до Анонім до Анонім Показати IP 22 Червня 2015 21:49
По первше:Ви те ни тикайте.По друге:Про нечистоти, то ВН зробило посилання.Про фекалії в гуглі.А шо то за виробництво таке страшне і небезпечне?
макс Показати IP 21 Червня 2015 20:49
Напоїти того клочмана тими нечистотами.
Dean Ex Показати IP 21 Червня 2015 22:33
Интересно, Микитюк/Никитюк вообще соображает, что вылливая нечистоты в эту реку - загрязняется другая, ибо маленькие впадают в большие, а из больших вода идёт по трубам к ему же. Этой же водой он стирает, умывается, купается, готовит еду, etc.
до хлопчиків Показати IP 22 Червня 2015 03:15
У Володимирі напевно таких проблем немає? Але там є Саганюк і у Зінкевича ноги трясуться щось вякати. А тут можна піарнутися. Всі хочуть бути депутатами. Сходіть на птахофабрику... Але ж ні, не можна, там Панасюка машини їздять
Анонім Показати IP 22 Червня 2015 07:23
Панасюка якого Юрія Дмитровича
хм Показати IP 22 Червня 2015 07:40
Ну Микитюк же не Аміла!? Це його дружина Анна і це її фірма. Ну що ви вчепились в того Микитюка, а от до митниці його допускати не можна він там уже був багато разів. Хватить кормушка закрита.
маша Показати IP 22 Червня 2015 08:03
Йому бабло треба ,щоб коханку содіржати через це і на митницю преця.І взагалі як людина він г*вно повне в прямому смислі слова.
Дьодік Показати IP 22 Червня 2015 09:32
Турія, з цими нечистотами, впадає у мою рідну Прип"ять, з якої я в дитинстві безпечно пив воду... - Щоб ви в*зд*хали паскудні виродки!
Олег до Дьодік Показати IP 22 Червня 2015 11:10
Зовсім не у річку зливалося. Повиздихали... А що треба зробити з тими, хто владу захопив у Києві, хто людей у Одесі живими палив, хто вбив тисячі наших співвітчизників, хто розвалив Україну ???
Анонім до Олег Показати IP 22 Червня 2015 11:23
Ти, вир*д*к, вважаєш, що це одні й ті ж люди це робили?
Бен Неладен Показати IP 22 Червня 2015 20:14
Тихенько відстрілювати хазяїв життя.Потім тихенько відсв"яткувати.За панікою їх цікаво спостерігати.Кіно і німці.Коламбіяпікчерс і індійське кіно відпочиває.Горить трохи гірше,як маски - шоу.
Ковель Показати IP 23 Червня 2015 14:36
Завезти бочку в двір власника та й спустити. Клумби підживляться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus