USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Волині монастир УПЦ МП будуватиме каплицю та інші споруди

19 Серпня 2019 08:15
Нове будівництво комплексу будівель запланували у селі Старий Чорторийськ Маневицького району.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва комплексу будівель релігійної організації (каплиці, гуртожитку, господарських споруд) на улиці Сокола, 54 у селі Старий Чорторийськ Маневицького району затвердили наказом сектору містобудування та архітектури Маневицької РДА від 12 серпня.

Замовником виступає Хресто-Воздвиженський Чарторийський чоловічий монастир Волинської єпархії УПЦ МП.

Цільове призначення земельної ділянки – землі житлової та громадської забудови, секція для будівництва та обслуговування культової споруди (каплиці), гуртожитку, господарських будівель і споруд, відповідає детальному плану території, затвердженому рішенням Старочорторийської сільради від 22 грудня 2018 року.

Умовна висотність будівель – не більше двох поверхів, висота будівлі гуртожитку – 10 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 33,33%. Під час проектування зобов’язані враховувати побутові та протипожежні розриви від існуючих і запроектованих будівель та споруд, від проектованого об’єкта (каплиці) до червоних ліній – 5,6 метра. Проектування дозволили здійснювати на узгодженій з власниками інженерних мереж топогеодезичній основі з дотриманням вимог державних будівельних норм та положень детального плану території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ляля Показати IP 19 Серпня 2019 10:47
Бабки РПЦ дає?
Монастир до ляля Показати IP 19 Серпня 2019 15:36
А як же! Приїзди, то ще тобі відсиплемо!
232 Показати IP 30 Серпня 2019 10:21
Шо? апять?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus