USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – новий керівник райвідділу внутрішніх справ

16 Грудня 2013 14:25
Головний міліціонер області представив нового керівника Любомльського райвідділу внутрішніх справ. Наказом Міністра внутрішніх справ України начальником Любомльського райвідділу внутрішніх справ призначено Дениса Джуру, - повідомлє Волинська ОДТРК. До цього він працював у правоохоронних структурах столиці.

Як йдеться у повідомленні, представив нового керівника особовому складу Любомльської міліції начальник управління МВС України в області, генерал-майор Олександр Терещук. Посадовець зазначив, що правоохоронці району повинні активніше працювати над розкриттям злочинів, профілактикою правопорушень.

За словами новопризначеного начальника Любомльського райвідділу міліції Дениса Джури, колектив вестиме рішучу боротьбу зі злочинністю, надійно охоронятиме громадський порядок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 16 Грудня 2013 15:09
Новий член сімї з признаками ОЗГ
СОМ Показати IP 16 Грудня 2013 17:27
Рішуча боротьба ВЖЕ розпочалась. Безнаказаність і вседозволеність взято за основу. Приклади вже є.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus