USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині опалення вимкнули лише в Луцьку

14 Квітня 2015 12:17
Згідно з попередніми висновками, опалювальний сезон на Волині пройшов «задовільно». Наразі опалення вимкнули лише в Луцьку. Решті міст з централізованим опаленням рекомендують також це зробити.

Про це стало відомо під час засідання антикризового енергетичного штабу сьогодні, 14 квітня.

Зі слів заступника директора департаменту ЖКГ Волинської облдержадміністрації Володимира Бондарука, опалювальний сезон 2014-2015 років минув в цілому нормально, без особливих зривів.

На Волині було лише 3 проблемні будинки в Луцьку: два на вулиці Шевченка і один на вулиці Градний Узвіз.

Окрім того, на Волині мали місце дві надзвичайні ситуації, внаслідок яких постраждали два оператори котельні. Зокрема, у Володимирі-Волинському внаслідок неправильних дій оператора вибухнув котел, і оператор отримав опіки. А у Ківерцях оператор пошкодив ногу, коли вигрібав щепу.

Крім того за станом на сьогодні, централізоване опалення вимкнули у Луцьку. Досі гріють волинян у Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську. Очільникам цих міст пропонують вже відключити батареї.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик доручив Луцькому міському голові Миколі Романюку зв’язатися з міськими головами Ковеля, Володимира-Волинського та Нововолинська і повідомити їм рекомендацію антикризового енергетичного штабу – завершити опалювальний сезон 2014-2015.

Зі слів Володимира Гунчика, навіть якщо на один день середньодобова температура повітря стане нижчою +8 градусів, то вмикати опалення не буде сенсу: «Треба порекомендувати цим містам не запускати системи опалення, навіть якщо буде похолодання на день. Ніхто не нагріється, а система працюватиме».

Крім того, згідно з інформацією департаменту ЖКГ, на загальноукраїнському фоні волиняни сумлінно розраховуються за газ та електроенергію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
марек Показати IP 14 Квітня 2015 12:24
І правильно Романюк зробив, що відключив опалення. Нині в будинках і так тепло. Погода хороша і зможемо зекономити кошти.
Холод до марек Показати IP 14 Квітня 2015 12:46
Найближчими днями мають бути заморозки, не думаю що тоді у вас в квартирі буде тепло
Карина Показати IP 14 Квітня 2015 12:27
А має ще похолодати
Анонім Показати IP 14 Квітня 2015 12:40
Міська влада добре зробила, що відключила опалення, в домівках тепло! навіщо на вітер випускати тепло? офіційно завершення опалювального сезону - з 15 квітня! хоть трохи зекономимо!
Віра Показати IP 14 Квітня 2015 13:23
До речі, в Ужгороді в більшості будинків немає централізованого опалення, тож люди навіть зимою опалюють помешкання досить скромно. Треба й нам мати патріотичне мислення, економити енергоресурси. Тож цілком солідарна з рішенням мера.
Оля до Віра Показати IP 14 Квітня 2015 13:34
А може його взагалі не вмикати от і економте. Дорогувато буде коштувати. Треба вести облік тепла, а не платити за холодні батареї.Вони цілу зиму у нас в Луцьку були тільки теплими.А вартість ого яка трикімнатна 650 грн, а зараз буде 3000 тисяч,хто заплатить. А ніхто.Яка субсидія,побачите,що чинуші будуть робити на місцях.Наш департамент соціполітики-це криси, Які кидаються на людей, як звіпі.Особливо там сидить на ДПЗ така шафа, що в крісло не влазить.А з людьми говорить,як собака
Мама Показати IP 14 Квітня 2015 14:11
А мені шкода діток в садочках. Там вони лягають у холодну постіль, вкриваються холодними одіялами. У Романюка напевно ще немає внуків, а діти вже давно в садочок не ходять. Ще у жодному місті не відключили опалення. Не думаю, що Луцьк більше зекономить за інших. Люди добрі все одно будете платити, а інші будуть красти. А здоров'я наших дітей - це найголовніше - на ньому економити не можна.
Лучанка Показати IP 14 Квітня 2015 15:00
А чому не написали про те, що вчора по всьому місту Луцькводоканал зменшив тиск води, в багатоповерхівках води не було, а тих в кого колонка тільки холодна ледве текла. А гроші за воду будуть брати в повному розмірі!
До Олі Показати IP 14 Квітня 2015 15:10
Люди, що ви пишете??? Як можна називати людей такими словами. Можливо вам у житті трапилася така одна, то це не означає, що в департаменті соцполітики усі такі. Мені там траплялися лише позитивні люди. Якщо з вами хтось розмовляє, як "собака", то жалійтеся на таку людину в департамент. Впевнена, що керівництво про це й не знає.
до Аноніма Показати IP 14 Квітня 2015 15:24
Ага наекономимо, дуже сумніваюсь, що хтось буде робити перерахунок за ті дні в березні що відключали і вквітні також. А саме головне нічого не доб'єшся
Справедливий Показати IP 14 Квітня 2015 20:10
Народ, не нийте, на дворі весна. З 15 квітня щороку відключали тепло, чому вас тепер це так збентежило. Любити ніжитись на теплому диванчику, і нити. Це соромно у час, коли наші хлопці на сході були в сирих окопах цілу зиму, а не біля теплої батареї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus