USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині перевіряють чоловіків-переселенців зі Сходу

4 Липня 2014 19:14
Директор департаменту соціального захисту населення Світлана Мишковець розповіла, що на Волинь приїхало 220 вимушених переселенців зі Сходу.

Про це йшлося під час виїзного засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної ради, – інформує «Волинська правда»

Біженці – це переважно мами із дітками, проте є з десяток чоловіків у розквіті сил. Таких особливо ретельно перевіряють правоохоронці та СБУ.

Мишковець розповіла, що, наприклад, у сусідню, Львівську, область не пускають чоловіків працездатного віку.

Наприклад, у Луцьку поселилася сім’я, у складі якої є 31-річний чоловік зі Сходу. Родина просто не хоче працювати, а прогне виживати за рахунок допомог. Більшість вимушених переселенців не бажають їхати жити в село, хоча, зі слів чиновниці, "деревня на Востоке не отличается от деревни на Волыни". Біженцям надають список пустуючих садиб, проте, коли вони дізнаються, що вода – у криниці, а туалет – надворі, то починають крутити носом.

Заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик висловив думку про те, що деякі переселенці виглядають так, наче приїхали спеціально поширювати хибну інформації про Волинь. Мовляв, не треба програвати інформаційну війну.

Зауважимо, на тимчасове проживання біженців було витрачено 26 тисяч гривень. Проте нині на рівні держави не йдеться про виплату їм матеріальної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
мічуринець Показати IP 4 Липня 2014 20:27
Не бажано, щоб ця колорадська зараза роповзлась по всій Україні. А то виходить,що жінки з дітьми у нас, а їхні даунбасовські чоловіки воюють проти українців.
Сестра військового Показати IP 4 Липня 2014 20:32
То наші хлопці мають голови класти заради їхньої землі і садиб, а ці вилупки приїхали у розквіті сил і живуть спокійно, ще й на людей надіються. Зразу відправити їх назад. Хай захищають свої сім"ї. ВВести заборону на мужиків зі Сходу в розквіті сил, так як у Львові!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ріта Показати IP 4 Липня 2014 21:05
коментар було видалено
питання Показати IP 4 Липня 2014 21:11
А чому Пирожик тут "висловлюється", а сам разом з Гузем і Данильчуком взагалі в армії не служив?! І далі у тилу пересиджується і горлопанить?! Сам-же теж у розквиті років, а ду***у у кабінеті відсижує!!!
відповідь до питання Показати IP 4 Липня 2014 21:16
І донецьких і наших "голосистих" на Схід! Хлопців із сел, заводів, підприємств, з багатодітних сімей... повернути, а тих хто більше всіх "Слава Україні" - на передову!!!
Лучанка Показати IP 4 Липня 2014 22:14
так Данилюк в п"ятницю на схід поїхав
Лучанин до Лучанка Показати IP 4 Липня 2014 23:40
пи***ш і провокація. Нікуди він не поїхав. Робить ремонт у своїй новій квартирі на київському майдані біля податкової.
1221 до Лучанка Показати IP 4 Липня 2014 23:43
Майка Москвич то ти?
валерій Показати IP 5 Липня 2014 07:05
львівяни правильно роблять,а для колорадів треба робити резервації
USA Показати IP 5 Липня 2014 07:42
Не надоело вам оскорблять людей, которые постродали от войны? Проявите милосердие! Будьте добрее, проявите терпение и благоразумие. Эти люди лишились всего, домов, квартир, только потому, что кое-кто нуждается в добыче газа на этих землях. Не успеете оглянуться, как эта беда может случиться и с вами, потому что западной Украине тоже богатые залежи сланцевого газа.
Да до USA Показати IP 5 Липня 2014 07:50
Да,і не тільки газу,а тих мудаків ,можна давно було розгромити пославши туди синів шишок
USA Показати IP 5 Липня 2014 07:57
Хотя вам абсолютно все равно, что будет с вашей краiной, вы будете жить в Европе, наслаждаться европейскими ценностями, а ваша вода, земля будет отравленна и непригодна для житья. Вот только газ начнут добывать на востоке, все отравять, а потом придут к вам. Посмотрите фильм про добычу сланцевого газа в Америке, где вся природа отравлена. Лучше остановите войну пока не поздно.
Анонім до USA Показати IP 5 Липня 2014 11:50
Даные путинской пропаганды?
USA Показати IP 5 Липня 2014 08:07
Не надо никого громить, надо просто остановить войну, никому не нужную. Богатые станут богаче, а бедные будут беднее и никакая Европа вам не поможет. Ираку уже помогли с демократией, а по сути ради нефти разрушили страну. Вы хотите такой жизни?
Анонім до USA Показати IP 5 Липня 2014 11:52
А вы явно путинский пропагандист. Хотите посеять смуту на западе.
всех Показати IP 5 Липня 2014 08:59
трусов мужиков назад на восток.нам предатели не нужны.
аб до всех Показати IP 5 Липня 2014 10:22
что сделает трус на войне?
пара до USA Показати IP 5 Липня 2014 11:44
звичайно цим людям всі співчувають,але не треба було по мітингах за расєю горлапанити і російськими прапорами махати,і,напевно ж за якісь гроші?,то можливо все закінчилось би не так плачевно.А так,сільниє міра побачили,що можна керувати цим стадом(ми всі для них стадо) і заварили те ,що ми ковтаємо зараз.А про чоловіків зі сходу - передову не треба їм довіряти,але під пильним наглядом, тяжку чорну роботу треба щоб виконували
віра до пара до USA Показати IP 5 Липня 2014 18:26
Підтримую100%
Знаючий Показати IP 5 Липня 2014 14:16
Треба перевірити татар, особливи з Кіровського району АРК на причетність до Хізб ут-Тахрір
Джулія Показати IP 5 Липня 2014 22:06
Львів рулить. Як завжди.
Пацифіст Показати IP 6 Липня 2014 15:24
Спецслужби раши полюбому заслали розвідників і диверсантів.Приклад - підрив газопроводу на Прикарпатті.Туристи на Рівненській і Хмельницькій АЕС.Залізничні диверсії.Зацікавленість охороною гідротехнічних об"єктів,дамб,ГЕС,гребль.Пильніше придивляйтесь до гостей з південного сходу.Троянський коник часом брикається.Тролінг в мережі інтернет.Зацікавленість в чужих групах соціальних мереж.Туристи і гості бувають також різні.Окупанти путлера загарають в Криму в наших санаторіях.В Шацьку бізнас піднімають біженці.А волиняни сід захищають.Дивно це якось.Мужичок з виду справний.По віковій категорії підходить.Тотно - всі переселенці чоловічої статі пацифісти,баптисти,косарі.БУДЬТЕ ПИЛЬНІ ТА УВАЖНІ ! РАША ВЖЕ БІЛЯ ВОРІТ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus