USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині поховали першокласницю, яка померла на уроці фізкультури

8 Вересня 2018 09:00
У селі Хрипаличі Володимир-Волинського району поховали 6-річну Аліну Ткачук. Дитина 6 вересня померла від серцевої недостатності на уроці фізкультури. Мати дівчинки у цей момент була в школі. Вона разом із учителями намагалася реанімувати доньку, але марно.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла вчителька дівчинки Світлана Хиць.

«Аліночка дуже розумною була. Того дня нормально почувалася. Прийшли на урок. Хвилин через 10 їй погано стало. На мій крик прибігла мама, вона чекала в коридорі. Віднесли дитину в учительську, робили штучне дихання масаж серця, але нічого не допомогло. Лікарі теж нічого не змогли зробити», - каже вчителька.

Аліна були довгоочікуваною єдиною дитиною у сім'ї. Зі здоров'ям проблем не мала. Нещодавно перехворіла на ангіну. Це могло дати ускладнення на серце, підозрюють батьки.

Провести дитину у останню путь зібралися жителі усіх навколишніх сіл. Поховали Аліну на сільському цвинтарі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Проблема Показати IP 8 Вересня 2018 10:00
Співчуття рідним та близьким. Шановні ЗМІ, а з якою ціллю вийшов цілий ряд статей? Якось між строк читається що проблема в школі. А це так? Дитина була в основній групі. Їй хтось видав довідку. Тобто проблема в медицині. А тепер чи винний лікар? Так, але! Лікарів та медсестер хронічно не вистачає в останні роки. А може декілька лікарів обдивитися таку кількість пацієнтів? Ні. Тут виходить або пару чоловік якісно, або купу аби як. А це тільки початок реформи. А де ділися лікарі? Безвіз? Не зовсім, алі всі за кордоном, полякам та італійцям зади миють, або фрукти з овочами збирають. Виходить якщо там краще то нам вони не потрібні, виходить що нам добре коли лікарі нас дивляться аби як. А якщо ні, то де умови для медпрацівників щоб вони тут працювали? Якщо в школі буде працювати дуже хороша медсестра, то її хтось буде з керівництва цінувати? Ні! Це ще один фактор. Можливо через це дитина не була звільнена від фізкультури після ангіни, яка дуже часто дає ускладнення на серце. Ця проблема ЗМІ не цікавить?
Згідний до Проблема Показати IP 9 Вересня 2018 15:14
Вся бюджетна сфера так працює, за копійки, і всі ці люди ненавидять свою роботу за таку зарплату, і її не цінують, бо якщо звільнять - то безвіз.
Почуйте Показати IP 8 Вересня 2018 12:05
Співчуття рідним!! Дуже прикро, що в нашій країні таке відбувається. І до речі, в нас Міністр охорони здоров"я в.о. І чому вона нічого не коментує? Хто відповість за життя дитини? Чому на такі випадки влада ніяк не реагує? Може і Міністра охорони здоров"я за такі випадки треба звільняти? Чому реформа проходить а діти так раптово помирають? Чому ніхто нічого не робить в цій країні???? чому одні збагачуються а люди діти так страждають?!!!
111 Показати IP 8 Вересня 2018 15:00
Якби влада побачила щолюди гроші заробляють то це вонаб бистро придумала як йх забрати з людей А такі випадкі вона небачить невигідно
Коза Показати IP 10 Вересня 2018 11:10
Ангіна, грип справді дають непередбачувані наслідки. Обстежуйте себе і дітей після хвороби, зробіть кардіограму. Дуже багато ускладнень саме на серце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus