USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – скандал за участю головного інженера теплокомуненерго

17 Серпня 2016 23:13
Скандал за участю головного інженера Ярослава Жука трапився на комунальному підприємстві “Володимир-Волинськтеплокомуненерго”.

Сьогодні, 17 серпня, близько 17-ї години журналісту інтернет-видання “БУГ” повідомили, що, ймовірно, головний інженер теплокомуненерго Ярослав Жук знаходиться в стані алкогольного сп’яніння на робочому місці.

Біля підприємства журналіст побачила, як в поліцейській машині знаходився Ярослав Жук в кайданках.

“О 16:45 я зайшла до Ярослава Івановича в кабінет, там тривала нарада. З того, як він говорив, а також із характерного запаху, я спитала чи вживав він алкоголь. Він відповів, що так. Після цього запропонувала пройти тест на алкоголь в лікарні та скласти відповідний акт. Спочатку Ярослав Іванович погодився, але коли приїхала поліція, то почав чинити супротив правоохоронцям”, – розповіла Анна Рубанова, директорка підприємства.

Після прибуття преси, Ярослав Жук акцентував, що поліція “увірвалась в кабінет, коли проводив нараду”, а пізніше після 17:15 години говорив, що робочий час завершився і він може робити, що забажає. Також просив звернути увагу на той факт, що на нього одягнули кайданки, як на злочинця.

Поліцейські викликали підмогу і посадили головного інженера до другого автомобіля та повезли до нарколога у Володимир-Волинське ТМО. Правильно пройти тест Ярослав Жук зміг з третього разу, результат дорівнював нулю проміле.

Депутат міськради Жук після такого результату запитав “а що тепер будете робити?”. На що поліцейські відповіли, що доправлять у відділок поліції та складуть адміністративний протокол за супротив правоохоронцям.

На останок Ярослав Жук додав: “Це помста директорки за викриття…”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
марина а Показати IP 17 Серпня 2016 23:27
та нащо він ще пє горілку? йому ж неможна, він перебуває на обліку, хоча про те ніхто не знає, лікується не на волині
юрій Показати IP 17 Серпня 2016 23:39
Наша поліція показує себе во всій красі,в Україні реформа підгребти власть під себе
Лучанин Показати IP 17 Серпня 2016 23:50
З третього разу... і 0 проміле?! Тобто дії поліції були незаконними? А яка загроза і чому була якщо він навіть і знаходився в стані алкогольного сп'яніння? Він був за кермом, управляв якимись механізмами які могли нанести шкоду людям? Можливо він сидів вмикав та вимикав світло в місті? Тобто тепер поліція може порушити права кожної людини? Як це називається?.. Отож!
саша Показати IP 18 Серпня 2016 06:56
В діях міліції ст 364 ч.2 кку. Жах. Д*біли. Навіть якщо і пяний він був такого робити не можна.
лучанин Показати IP 18 Серпня 2016 07:10
Позор поліції, а особливо директрисі цього підприємства.
лучанин Показати IP 18 Серпня 2016 07:17
Жах! Як тепер вони будуть працювати в одній команді (директор і головний інженер)?
адвокат Показати IP 18 Серпня 2016 07:50
Дії поліції не правомірні і тягнуть на адміністративне стягнення. директорка просто амбітна й недалека в адміністративно-правовому плані громадянка.
Ідіоти. Показати IP 18 Серпня 2016 08:47
Обоє. Директорка мала би просто звільнити саботажника, а сивому депутату не лічить влаштовувати шоу. Достойна і розумна людина сама піде, щоб не заважати іншим.
Саганюку Показати IP 18 Серпня 2016 08:50
Шукайте двох нових людей на посади директора і головного. І вибачтесь перед громадою.
батарея Показати IP 18 Серпня 2016 11:43
коментар було видалено
Лікар Показати IP 18 Серпня 2016 19:32
Дивіться продовження де два клоуни-депутати обласної ради Зінкевич і Панасюк вдерлися на приймальне відділення лікарні і заставили юриста теплокомуненерго здати аналіз крові в "отвєтку" за свого калєгу Жука. Оце справді не просто жах, а прояв партійного свавілля і депутатської безнаказанності!!!
Слідопит Показати IP 19 Серпня 2016 10:10
Саганюку це шоу тільки на руку. Воно пришвидшує загрозу зриву опалювального сезону що приведе до громадського збудження і негайної передачі котелень свому "інвестору"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus