USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині суд покарав поліцейських, які затримали депутата

4 Листопада 2016 20:05
Володимир-Волинський міський суд визнав незаконними дії поліцейських, що затримали та відвезли у міськвідділ головного інженера "Володимир-Волинськтеплокомуненерго" та депутата міськради Ярослава Жука через підозру, що він перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

Таке рішення суд прийняв 2 листопада, - повідомляє депутат Волинської облради Костянтин Зінкевич.

Нагадаємо, 17 серпня 2016 року на підприємстві Жука затримали після того, як директор підприємства Алла Рубанова, за її словам, відчула запах алкоголю від Жука та, ймовірно, викликала поліцію. Проте пізніше виявилося, що у крові Жука алкоголь не виявили.

Також його намагалися притягнути до відповідальності за дрібне хуліганство та злісну непокору працівникам поліції. Йдеться про те, що Жука фактично несли до автомобіля, щоб доправити на перевірку на вміст алкоголю в крові.
Проте суд визнав, що в діях Жука відсутній склад адмінправопорушення, бо "його було затримано без достатніх підстав, оскільки правопорушення він не вчиняв, особа його була відома та встановлена, а даних про неможливість складання протоколу про адміністративне паравопорушеня на місці вчинення правопорушеня не здобуто".

Поліцейський, який складав протокол, вже притягнутий до дисциплінарної відповідальності за даними службового розслідування.

Ярослав Жук вважає, що "внаслідок протиправних дій поліції було заподіяно шкоду його здоров'ю та підірвано ділову репутацію. Вважає, що дана подія була замовною і розголошена через засоби масової інформації з метою його дискредитації".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
читач Показати IP 4 Листопада 2016 20:18
ось і нова поліція... все як і раніше працює на замовлення..
ЛО Показати IP 4 Листопада 2016 20:51
Лоб то вспотів не проканало
Лена Показати IP 4 Листопада 2016 21:03
Это просто бестолочи
Як Показати IP 4 Листопада 2016 21:04
Був тверезий не чинив би опір а так знову поліція винна
ода ужкг Показати IP 4 Листопада 2016 21:12
знаю його, адекватний чоловік, нормальний спеціаліст
експерт Показати IP 4 Листопада 2016 21:27
навіть крові у Жука не виявили.
Анонім Показати IP 5 Листопада 2016 11:06
Ну всім відомо, що українські суди самі чесні суди в світі. А депутат з самими чесними суддями - одна шайка-лжйка. То чого дивуватися? Хоч одного суддю. депутата, чиновника наш суд покарав? Тільки суд Лінча змінить щось в цій країні. А до того так і будуть сідати п2ЯНИМИ ЗА РУЛЬ, збивати на переходах, брати хабарі і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus