USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині судитимуть лікаря, яка незаконно займалася іншою діяльністю

23 Січня 2014 11:11
За корупційне діяння на лікаря санітарно-епідеміологічної служби склали адмінпротокол. Про це повідомляють у СГЗ УМВС України у Волинській області з посиланням на УБОЗ.

Працівники управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області у вчиненні корупційного правопорушення викрили посадову особу структурного підрозділу центрального органу державної виконавчої влади. Матеріали направлено на розгляд у суд.

Відповідно до підпункту «ж» пункту 1 частини 1 статті 4 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» посадова особа є суб’єктом відповідальності за корупційні правопорушення. Достовірно знаючи про встановлені законодавством обмеження щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності, протягом 2013 року жінка незаконно займалася іншою оплачуваною діяльністю, а відтак отримала заробітну плату в сумі 14405 гривень. Таким чином лікар порушила обмеження, передбачені пунктом 1 частини 1 статті 7 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», відповідальність за яке передбачена частина 1 статті 172-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Адміністративний протокол для розгляду направили в суд. За скоєння цього корупційного діяння передбачено відповідальність у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією отриманого доходу від підприємницької діяльності чи винагороди від роботи за сумісництвом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ппц Показати IP 23 Січня 2014 11:26
Піздєц чим убоз займається, якоюсь галімою адмінпрактикою... На більше клепки в голові не хватає. Хоча зараз всі мусора таке чудять. Муху який з гітарою по кабаках ходив пам'ятаєте? Так ось, цього самого Муху разом ще з одним доходягою управа посадила як ОЗГ за спробу продати сірникову коробку дикорослої коноплі (на жаль, це не жарт). Те, що Муха і його подєльнік в принципі, за рівнем свого розвитку, здатні вчиняти лише спонтанні дії, а не організовані з розподілом ролей, нікому і в голову не прийшло.
тверезий Показати IP 23 Січня 2014 11:45
ну да....а красти міліони це нормально.... а ви живіть за одну державну зарплату...
Злий Показати IP 23 Січня 2014 12:09
А Сидора з обласної не бачите? Який вибір ставить людям,плати або помирай! На що дивиться прокуратура,сбу,менти? В долі всі,су*и!
Анонім Показати IP 23 Січня 2014 12:31
Ну і "новина", вкакатись можна. Це непоодинокі випадки, а масове явище. А у 2-й лікарні, наприклад, брати - урологи Іванченки до 18.00 займаються (якщо не в запої), так званою державною медичною практикою, а після цієї години стають приватними ескулапами. В тому ж приміщенні, на тій же медичній техніці. "Перевоплощаются". А щодо "убоза", то по роду його діяльності це слово давно треба брати в лапки. Ця абревіатура несе тільки негативну конотацію.
Анонім Показати IP 23 Січня 2014 12:42
Не закінчив думку. Але в цих шерлокохолмсів, думка про те, що вони вершать великі справи, висять в них на ногах, як сорокапятифунтові гирі. Їхні справи рівні математичній похибці + - 0,00001. Вони багато зробили для того, щоб обласна ментярня потрапила в "глибокий аут" по головних показниках.
Ой Господи Показати IP 23 Січня 2014 13:22
Оце новина.Та корупція в цих лікарів на кожному кроці і в кожному оці. Навіть бюджетні організації, де вже здається нема,що красти і там крадуть.Творять,чудять,дають собі оплати,які можна і які не можна.Хто їх пперевіряє.? А як перевіряє заплатив і пішла собі веялом,далі бере,далі платять,вона також хоче жити кучеряво.Це страна дураков
абрвалам Показати IP 23 Січня 2014 15:33
полішуків жабадавить гроші лікарям нести. брєд що зарплата водія і зарплата лікаря одна і та сама.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus