USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сумнівне підприємство користується мисливськими угіддями

25 Квітня 2014 16:16
Місця для ВІП-персон, нові дороги «з нуля», вольєри для тварин – все це збудоване за бюджетні гроші, а цим користується підприємство «Майдан мисливський» у Ківерцівському районі. Більш того, ці угіддя розміщені в заповідній зоні парку «Цуманська пуща».

Про це у своєму запитанні до прокуратури області повідомив депутат Анатолій Грицюк під час 25 чергової сесії сьогодні, 25 квітня

«За рахунок держави побудовані капітальні дороги, вольєри для звірів, і ці угіддя розміщені в заповідній зоні парку «Цуманська пуща». Я там побував з представниками громадськості. Звірі ходять у вольєрі, вистелені площадки для ВІП-персон», - зазначив він.

Депутат просить скасувати рішення про надання в користування цих угідь «сумнівному колективу» «Майдан мисливський» і перевірити прокуратурі дотримання природоохоронного законодавства цим підприємством.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Квітня 2014 01:39
А Волошенюк цілий рік стриляе та користується своїми угіддями в смолигові
иииии Показати IP 26 Квітня 2014 01:47
А як був головою облради то сам туди на полювання їздив а тепер патріот

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus