USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині – відбір кандидатів на посади начальників у міліції

20 Березня 2014 12:46
Оголошується відбір кандидатів на заміщення вакантних посад начальників ГУМВС, УМВС України в Київській, Львівській, Волинській та Тернопільській областях, - інформують у прес-службі Міністертва Внутрішніх Справ України.

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ:

наявність повної вищої освіти;
вільне володіння державною мовою та бажано іноземною мовою;
навички аналітичної роботи, роботи з документами, знання основ діловодства;
знання основних міжнародних та вітчизняних нормативно-правових документів у правоохоронній сфері;
досвід роботи на керівних посадах у правоохоронних органах не менше чотирьох років.

Не можуть бути обраними або призначеними на вище зазначені посади особи, які:
визнані у встановленому порядку недієздатними;
мають судимість, що є несумісною із зайняттям посади;
у разі прийняття на службу будуть безпосередньо підпорядковані або підлеглі особам, які є їх близькими родичами чи свояками;
не відповідають кваліфікаційним вимогам.

До комісії по відбору подаються такі документи:
копії документів про освіту, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку;
копії першої та другої сторінки паспорта, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку;
документи та матеріали, які підтверджують досвід роботи кандидата у правоохоронних органах.

Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Документи та анкета кандидата надсилаються поштою або приймаються з9.00 до 18.00 за адресою: 01601, м. Київ, вул. Богомольця, 10, Департамент кадрового забезпечення МВС України, телефон для довідок 044-256-17-01, електронна адреса [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
шпійон Показати IP 20 Березня 2014 13:04
Класна в них електронна адреса))) Краще б зразу посилати на mvd.ru))))))))))))))))))))))))
юрист Показати IP 20 Березня 2014 13:32
З цього оголошення одразу можна про не знання елементарного законодавства у МВС України та обмеження прав інших працівників міліції, які дійсно не корумповані... По перше, завіряти копії паспортів, законодавством, ще з 1992 року в Україні заборонено. По друге, як може стати керівникам може стати дійсно грамотний, компетентний, активний молодий (більш-менш) , працівник міліції, якщо від кандидата вимагається наявність досвіду роботи на керівних посадах в правоохоронних органах не менше чотирьох років. Адже в міліції, щоб стати на керівну посаду у підрозділах міліції та на ній втриматися, до цього часу, від кандидата чи вже керівника постійно вимагалась "американська зелена капуста".
Лучанин до юрист Показати IP 20 Березня 2014 13:43
А мінус до коментаря, напевно хтось діючих начальничків поставив.
Оля до юрист Показати IP 20 Березня 2014 14:31
Ти такий юрист як я. Наплів про все що знав: і про паспорт, і про грамотних і компетентних. Всім свій час прийде. Але досвід і авторитет теж повинен бути. Як лейтенант - молодий і активний - буде керувати майорами і підполковниками? Що він їм розкаже? Як в інституті на парах спав чи баб молотив? Досвід роботи потрібний - інакше такі як Данильчук з шістками прийдуть і будуть анкети посилати бо начальниками захочуть стати. В мене до цього всього одне побажання до МВС: ЩОБ КАНДИДАТИ НА ПОСАДУ - ЧЕРЕЗ ДЕТЕКТОР БРЕХНІ ПРОЙШЛИ. І результати всіх (і хто не пройшов) в студію!!! І тоді хай працюють і ми будемо спати спокійно.
ти до Оля Показати IP 20 Березня 2014 20:22
А ти не слідчий випадково...є така одна , активна ...молода....Оля слідча, а мозгів повне ЗЕРО. Молодий, це мається на увазі міліціонер років 35-45, а не пенсіонери, Швидкі, Ходиреві, ..... Досвід? В керівників певних підрозділів (УБОЗ, ОРЕВ, ДАІ, УБНОН, та деякі інші) тільки і всіють брати хабарі. В міліції щоб мати стаж 4 роки на посаді начальника якогось підрозділу фактично не реально чесній людині, або цей керівник за такий час навчиться хабарі брати, або одразу цю посаду вищестоящому керівництву проплачує, щоб втриматись на цій посаді. У ДАішників чи Мреовців запитай, скільки вони скидаються начальнику обласного ДАІ, та куратору ОРЕО.
Лучанин до Оля Показати IP 20 Березня 2014 20:28
До речі, питання до Олі, а Аваков (був такий ще великий керівник Луценко)на твій розсуд, що має стаж чотири роки в міліції, має навички аналітичної роботи, роботи з документами, знає основи діловодства; знає основні міжнародні та вітчизняні нормативно-правові документи у правоохоронній сфері? Звичайно НІ, він просто міліардер. ТАк що думай що наплела про детектори брехні. Те що данильчушки та свободівці, це окреме питання, таких знищувати чи ізолювати від суспільства потрібно.
Анонім Показати IP 20 Березня 2014 15:16
візьміть мене.
хрін з бубликом Показати IP 20 Березня 2014 15:43
І нас.
pp Показати IP 20 Березня 2014 20:52
Забули про декларацію про доходи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus