USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.72 9.88

На Волині визначили координаторів центру допомоги учасникам АТО

29 Жовтня 2015 17:31
Під час зустрічі активістів та волонтерів Центру надання допомоги учасникам АТО 28 жовтня визначилися із персоналіями, які представлятимуть Центр.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Говорили про тих, хто в майбутньому об’єднає зусилля задля єдиної мети – якомога ефективніше допомогти атошникам адаптуватися до мирного життя, надати підтримку сім’ям загиблих, підтримати тих, хто – на східних фронтах.

Тож, нагадаємо, очолив Центр надання допомоги учасникам АТО Олексій Кушнєр, активіст волонтерського руху та учасник АТО.

Під час попередньої зустрічі – 9 жовтня, домовилися, що невдовзі керівництво центру визначиться, хто саме координуватиме роботу відповідної структури у конкретних напрямках.

Нині ж стало відомо, що безпосередньо роботою з волонтерами займатиметься Тетяна Губанова, юридичний супровід забезпечуватиме Артем Запотоцький, медичним напрямком опікуватиметься Олена Звєрєва, а координація дій із представниками влади та місцевого самоврядування – зона відповідальності Андрія Попика.

Відповідно голова облдержадміністрації визначив, хто від виконавчої влади активно працюватиме з центром. Координувати відповідний напрям роботи, звісно, буде Володимир Гунчик, а також його радник Борис Кондратюк. Співкоординатор – заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець.

Варто зазначити, що волиняни в цьому питанні – попереду, позаяк у інших регіонах створення відповідних центрів – лише на початковому етапі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus