USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині закривають дитячий садок, бо немає коштів на ремонт

4 Травня 2014 08:00
Дошкільний заклад у селі Хмелів Володимир-Волинського району вирішили закрити. Такою була реакція місцевої влади на публікації про малопривабливий стан садочка у волинських ЗМІ, - повідомляє «Волинь-нова».

А поки малята ходитимуть… до школи. Нагадаємо, діти у садочок приходили тільки на півдня, тулилися в одній кімнатці, у той час як, двоповерхове приміщення колишнього дитячого садка в селі пустує.


Після публікацій у ЗМІ влада відреагувала традиційно. Тобто ― заборонами. Отож, то садочок вирішили закрити. Нема садка ― нема проблеми.

Така інформація неабияк налякала селян, і вони зібралися на збори, щоб почути думку про все це сільського голови Степана Гарбарчука.

«Постало питання, куди перенести садочок. Якщо не відшукаємо приміщення, доведеться припиняти роботу закладу, ― окреслив невтішні перспективи Степан Гарбарчук.

«Ми готуємо документацію на реконструкцію двоповерхового приміщення, вартість якої 67 тисяч гривень. Уже заплатили 20 тисяч гривень, і ще 30 маємо. А от де взяти 17 тисяч, яких бракує? Проект практично готовий. Потім звертатимуся до облради, щоб включили у бюджет, адже йдеться про мільйони гривень. Поки ми домовилися, що садочок буде в школі», - пообіцяв сільський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ІВАН Показати IP 4 Травня 2014 09:03
А землі кругом села ж є! Олігарх їх обробляє, урожай продає і гроші собі забирає. А садочок немає за що поремонтувати. І нетільки садочок. І така сама ситуація скрізь. Селяни мають землю - а обробляють її бандити. Всі урожаї ідуть в одну кишеню. При владі так іж самі бандюки - тільки тепер щей тупі і нахабні!
erh. Показати IP 4 Травня 2014 10:07
При владі не просто тупі і цинічні бандюки .але як вони себе вважають -ідейні. Пам.ятник Бандері у кожен двір.Немає грошей на дит .садочок-зате виділяється 250тисяч гривен на памятник Бандері у Луцьку. На більшще розуму не хватило. Подивіться останні засідання обласноі ради:Пирожики. Гуззі, Вітри- клоуни. Заведуть вони нас у світле майбутнє.
Волинянин Показати IP 4 Травня 2014 14:57
Оце влада! Ганьба!
Люди Показати IP 4 Травня 2014 15:19
Зате на 38 позашляховиків для міліції є!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
вася Показати IP 4 Травня 2014 15:58
і на памятник бандері Є

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus