USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині закуплять понад сотню комп’ютерів для вчителів

26 Липня 2019 07:40
Персональні комп’ютери вчителя (ноутбуки) для закладів загальної середньої освіти Маневицького району Волинської області, в тому числі для вчителів 1-х класів (Нова українська школа) коштуватимуть до 1,05 мільйона гривень.

Замовником виступає відділ освіти Маневицької районної державної адміністрації. Тендерні пропозиції приймають до 8 серпня, розпочнуть аукціон 9 серпня. Строк поставки 105 персональних комп’ютерів вчителя (ноутбуків) – до 15 вересня.

Як передбачають технічні вимоги до предмета закупівлі, йдеться про процесор з такими характеристиками: підтримка набору інструкцій x86-64; кількість фізичних обчислювальних ядер без використання технологій розподілу ресурсів між ядрами - не менше ніж 2; тактова частота - не менше ніж 1,6 GHz; оперативну пам'ять об’ємом не менше 8GB; тип пам'яті - не нижче ніж DDR 4 SDRAM; об'єм HDD - не менше ніж 320 GB або SSD - не менше ніж 120 GB; графічний адаптер дискретний або інтегрований; апаратна підтримка DirectX - не нижче версії 11.X (де X - цифра від 0 до 9); апаратна підтримка OpenGL - не нижче версії 4.X (де X - цифра від 0 до 9); відеомонітор інтегрований з корпусом; розмір діагоналі - не менше ніж 15.6“, з роздільною здатністю не менше ніж 1920х1080; кольоровий дисплей на активній матриці; веб-камеру інтегровану в корпус; не менше ніж 1.3 Мрх; роздільна здатність відео - не нижче HD (1280 х 720); батарею ємністю не менше ніж 2500 mAh або не менше 4 годин автономної роботи.

Вимоги до програмного забезпечення: попередньо встановлена виробником обладнання ліцензійна операційна система (ОС) Windows 10 Pro 64 bit Ukr з безкоштовними оновленнями, підтримкою роботи у локальній обчислювальній мережі з доменною організацією та україномовним інтерфейсом; якщо програмне забезпечення встановлюється окремо, учасник у складі пропозиції повинен надати авторизаційний лист від офіційного дистриб'ютора Майкрософт в Україні із зазначеним номером закупівлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus