USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині затримали літак, яким переправляли контрабанду

14 Червня 2016 16:18
Працівники Служби безпеки України вилучили на Волині літак АН-2, який контрабандисти використовували для перевезення товарів до Польщі, - інформують у прес-службі СБУ області.

Правоохоронці спільно з прикордонниками виявили апарат у полі поблизу села Кашівка Ковельського району. Під час огляду кабіни літака працівники спецслужби виявили карти та документи з інформацією щодо коридорів прольоту через кордон, точок злету-посадки та вивантаження товарів.

Згідно з оперативною інформацією, контрабандисти переправляли до Європи бурштин, цигарки та зброю. Особи організаторів та учасників нелегальних перевезень правоохоронці встановлюють.

Відкрито кримінальне провадження за статтею 201 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Нагадаємо, минулої ночі на Волині затримали ще два літаки. Літак, який, імовірно, мав перевозити контрабандний бурштин, працівники СБУ спільно з прикордонниками затримали у Маневицькому районі, а ще один літальний засіб затримали у Ківерцівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зелений Показати IP 15 Червня 2016 00:49
Банду Лапіна з податківцями Гиряковичем, і рівненским Цибуліним почали зливати, нехотіли хлопці ділитись з продажу конфіскату!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus