USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині з’ясують, чи готові підприємства до «особливого періоду»

15 Вересня 2014 16:44
Питання цивільної безпеки у регіоні розглядатиме обласний оперативний штаб.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 15 вересня.

Під час засідання уряду, яке відбулося минулого тижня у закритому форматі, і під час якого розглядали питання мобілізаційної готовності регіонів України, гострій критиці піддали звіт очільника Державної служби з надзвичайних ситуацій. Прийняли рішення повторно заслухати звіт під час засідання РНБО. Про це повідомив голова ОДА Володимир Гунчик.

З його слів, у зв’язку із цим, він дав доручення начальнику Управління ДСНС України у Волинській області Володимиру Грушовінчуку щодо вирішення питання у сфері цивільної безпеки. Йдеться про готовність органів, які відповідають за цивільну безпеку, промислових підприємств, комунальних структур для роботи в особливий період. Голова ОДА просив підготувати робочий план, а питання пообіцяв окремо розглянути під час засідання обласного оперативного штабу та визначити подальші дії для того, щоб з’ясувати, наскільки область готова у питаннях цивільної безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
sasha Показати IP 15 Вересня 2014 17:15
"ВН" поміняйте фотографію.......
ВН до sasha Показати IP 16 Вересня 2014 00:19
.... або повязку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus