USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На волинському автопереході - антисанітарія

18 Квітня 2014 13:27
Вже не один рік міжнародний автоперехід «Доманове» – приклад повної антисанітарії. Тож можна тільки уявити, яке враження складається в іноземців, щойно вони опиняються на території України, інформує «Волинська газета».

І тут не йдеться про автоматизовані шлагбауми, відремонтовані автошляхи чи європейського зразка вбиральні.

У «Домановому» замість пристойних споруд – хаотично розкидані вагончики, в яких працюють страхові компанії, банк, інші не менш поважні установи. Їхні сусіди – стихійні сміттєзвалища. А вуличний туалет – це взагалі…

Тому вивіска на вагончику, що поруч із клозетом, виглядає справжньою насмішкою: «Сервіс UA».

Нещодавно нова керівниця Ратнівської райдержадміністрації Лариса Цепух зібрала представників страхових компаній, фітосанінспекції, банків, пункту ветеринарного контролю, райспоживспілки, прикордонного відділу «Доманове», керівників місцевих органів самоврядування.

Члени делегації оглянули територію автопереходу, зафіксували наявність непоодиноких стихійних сміттєзвалищ (і це попри те, що біля вагончиків страхових компаній, пункту обміну валют і кафе мали би стояти контейнери для збирання твердих побутових відходів).

– Автоперехід «Доманове» – це обличчя нашої держави. Тому належний його вигляд має бути на особливому контролі! – зауважила голова райдержадміністрації. – Нещодавно учасники толоки навели чистоту від мосту каналу «Турський» до автопереходу.

Оскільки чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять, то Лариса Цепух запропонувала активніше проводити роз’яснювальну роботу з місцевими жителями і всіма, хто проїжджає автопереходом:

– Треба – звертайтеся до людей через сторінки районної газети. Треба – встановлюйте штрафи за викидання сміття. Адже благоустрій мусимо проводити відповідально, всі разом, і формального підходу тут бути не може!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йося моргенштерн Показати IP 18 Квітня 2014 14:40
нехай європа бачить!!!! і це так всюди, бо наша культура поведінки та існування ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus