USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Вишкові закликають терміново відремонтувати дорогу

2 Квітня 2016 09:00
Ділянку вулиці Героїв УПА, де проблематично розминутися навіть двом автомобілям, просять відремонтувати місцеві мешканці.

Про це у запиті до міського голови під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня повідомив депутат Аркадій Соломатін.

З його слів, до нього звернулися мешканці вулиці Героїв УПА, що у мікрорайоні Вишків, щодо проведення поточного ремонту дорожнього покриття на ділянці від повороту на вулицю Селищну до межі Луцька. Вказана ділянка дуже вузька і на ній ледве розминаються два автомобілі, а для пішоходів та велосипедистів взагалі відсутні будь-які умови. Депутат просив посприяти у ремонті ділянки цієї дороги. З його слів, якщо ремонт не здійснити терміново, дорога буде остаточно знищена.

Обранці міської громади підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Влад Показати IP 2 Квітня 2016 10:27
Треба ще встановити лежачі поліцейські біля садочку і школи бо літають машини неможливо перейти дорогу і закрити транзит грузових авто через вишків є для того обїздна дорога
Лучанин Показати IP 2 Квітня 2016 16:23
Ну Аркаша! Замовлення виконали на100% - аж два фото- ще яких!!!
Вишковець Показати IP 3 Квітня 2016 15:29
Це звичайно добре відремонтувати цю вулицю. Від цєї вулиці відходить вулиця Вишківська проїхавши по ній розумієш, що це не міська вулиця а напямок між будинками де тільки тракторм можна проїхати певно наші депутати не знають,що більше 60 будинків на цій вулиці. Люди їх обирали для чого?
Лєна Показати IP 3 Вересня 2016 22:03
Запит підтримали ще у квітні...чому ше нічого не зробленно ???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus