USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На «Ягодині» затримали контрабандиста з підробленими документами на авто

7 Жовтня 2016 15:30
Прикордонники Луцького загону запобігли незаконному переміщенню партії цигарок, які були приховані в конструктивних особливостях автомобіля, сьогодні на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Ягодин».

Про це повідомив помічник начальника загону – начальник прес-служби Олег Личковський.

Для оформлення на виїзд із України по смузі руху «зелений коридор» прибув 21-річний громадянин України, мешканець прикордонного міста Любомль на автомобілі «Форд Мондео» польської реєстрації. Прикордонний наряд з перевірки документів виявив ознаки підробки в дорученні на право користування транспортним засобом.

Крім цього, під час поглибленого огляду сумнівної автівки охоронці кордону виявили схованки, облаштовані у передньому та задньому бамперах, в підлозі та в усіх 4-х дверцятах автомобіля. У них спритний правопорушник приховав 3660 пачок цигарок марки «NZ» та «Квін Ментол» без акцизних марок України.

Тютюнові вироби на суму 52,2 тисячі гривень та автомобіль, який оцінили у 20,1 тисячі гривень вилучили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шум С. Показати IP 7 Жовтня 2016 15:39
Не сплатив " податок " - получи , жадібність згубила ...
я Показати IP 7 Жовтня 2016 18:42
нє х*р по зеленому з такою партією пхатись

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus