USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині діти в графі про батьківство пишуть «батько 1, 2…»

21 Листопада 2013 14:47
Мешканка Волині звернулася у газету «Волинь-нова» з тим, що в учнівському зошиті доньки-старшокласниці знайшла «дивний» запис. На уроках права дітей вчать, що правильно записувати у графі про своїх батьків «батько 1» і «батько 2», а не «мати» і «батько», як було завжди.

«А вчителька як вам усе це пояснила?» - запитую в дитини. «Вона сказала, що ми наближаємося до Європи, де дозволено одностатеві шлюби. І щоб нікого не образити, пишуть саме так», - йдеться у повідомленні.

«Та чи тими шляхами йдемо в Європу, коли нівелюємо наші традиційні цінності, дорогі для нас, українців, поняття батька і матері й того високого та вічного, що пов'язане з ними. Згідна, що нам є чого повчитися в Європи, коли йдеться про економічне зростання. Але переймати чужу для нас мораль, що суперечить біблійним заповідям, і вливати у дитячий мозок цю отруту, прикриваючись толерантністю…

Те, що відбувається у світі, відверто вражає: у Франції легалізовано одностатеві шлюби, в Голландії - педофілія, королева Великобританії Єлизавета ІІ підписала хартію про захист сексуальних меншин тощо. З нашими переконаннями в Європі ми, українці, і самі будемо меншинами, бо чи підтримаємо Хорватію, що її атакують з усіх боків (вона все ще відмовляється визнавати одностатеві шлюби), а чи знищимось, як французький письменник-есеїст Домінік Веннер (застрелився в соборі Паризької Богоматері на знак протесту «проти отрути душі, щоб пробудити совість, яка дрімала, проти індивідуальних бажань, які руйнують наші якорі, зокрема сім'ї, інтимні основи нашої цивілізації»).

Хочеться закликати не пропагувати дітям хоча б того, в чому самі не певні, бо ким вони будуть у тій Європі?», - розповіла волинянка.
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ БАТЬКИ БОЯТЬСЯ, ЩО У НИХ ВІДБИРАТИМУТЬ ДІТЕЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
444 Показати IP 21 Листопада 2013 14:58
кумедно................
яна Показати IP 21 Листопада 2013 15:06
кажуть, що ставлення суспільства до ЛГБТ - лакмусовий папірець на толерантність, показник зрілої демократичної спільноти. а наше войовниче "Геть!",схоже, тяжіє до заскорузлих догм середньовіччя.
Ольга Показати IP 21 Листопада 2013 15:30
Ото да. Ця горе-вчителька уже,напевно, в Європі.Хто дозволив їй таке диктувати діткам.Нам неприпустимо, ми цього не визнаємо,що заборонено Богом.Чому негативне ми повинні брати з Європи.Але ж чи вони взагалі в цьому мають якесь найменше понняття.Такого пропускати не можна і суворо заборонити.Такому хай вона учить своїх власних діей.
Допитлива до Ольга Показати IP 21 Листопада 2013 15:34
А що саме ви пропонуєте заборонити? Кому з ким спати?
Как живет Норвегия (Ирина Бергсет) Показати IP 21 Листопада 2013 15:38
Мавпуйте і плазуйте, недоумкуваті недолюди! Батько 1 та Батько 2 - це дуже тонко продумана програма по винищенню будь-якої нації. Люди будуть народжуватися виключно інкубаторним способом, ну хіба-що для 1 відсотка, буде перевага природним. А Україну, як і будь-яку країну заповнять негрокитайці... далі вам всім "запропонують" поголовну вживлену чіпізацію, електронні гроші... а років так за 15-20 про початок 21 століття всі будуть згадувати як про нереальний сон... Подивіться і послухайте, що робиься в благополучній Норвегії, ще поки з мережі не все викинули, та одягніть цю сорочку на Україну. В нас дія цих соціальних служ набере катастрофічного характеру.
поліщук Показати IP 21 Листопада 2013 15:56
А чому не пишуть: мама 1, мама 2? Тому звертаюсь до тих хто бореться за права жінок. Чому ви мовчите? Де гендерська рівність? P.S. гнати треба таких вчительок подалі, нехай ложать шпали на залізницях, а не вчать дітей.
яна Показати IP 21 Листопада 2013 16:01
це називається "чули дзвін, та не знають, де він"... я думаю, вчителька на уроці права розказала дітям про різні типи родин у світі. і точно ні до чого не закликала і тим паче не примушувала...а якісь перелякані батьки роблять з нічого скандал.
яна Показати IP 21 Листопада 2013 16:06
ви ще розкажіть дітям, що їх знайшли в капусті...право вивчають у 9-10 класах, до речі. і діти повинні ЗНАТИ про інститут сім'ї і про зміни, яких він зазнає останнім часом у світі. мати власну точку зору має право кожна людина.
Тая Показати IP 21 Листопада 2013 16:43
якась фігня...
Ось вам Показати IP 21 Листопада 2013 17:01
Шиза..
11 Показати IP 22 Листопада 2013 08:43
проблема у тому, що в нашому, в основному християнському суспільстві мовчить церква, яка, на жаль, стурбована лише набиванням гаманців, а не мораллю пастви. Який ЄС, в українців споконвіку були пріоритетом православні цінності, якби не відхрещувались від Росії, Європа ж завжди була чужою, навіть та ж сусідка Польща, з якою у всі віки насмерть воювали наші предки. Теж саме стосується пропоганди гомосексуалізму. Пані Яна, видно, має до цього певну зацікавленість...
Сатаністи і дії! до 11 Показати IP 22 Листопада 2013 10:34
Так Яна - й ім'я не українське. Звідки ж там взятися нашій, українській, душі? А по суті, вчитайтесь: "На уроках ПРАВА дітей ВЧАТЬ, що ПРАВИЛЬНО записувати у графі про СВОЇХ батьків «батько 1» і «батько 2», А НЕ «мати» і «батько», як було завжди. Тут не йде мова про аналогії з немитою Європою, яку, врешті-решт, ходити в лазню навчили наші князівни, а про ПРИМУС з боку представника ДЕРЖАВИ - вчителя на уроці, який оплачується державним коштом з кишень українців, ПРАВИЛЬНО (?) уникати тисячолітньої традиції щодо СВОЇХ батьків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus