USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У багатоборстві змагалися волинські кінологи. ФОТО

13 Серпня 2013 11:48
Службові собаки на Волині продемонстрували вправність у затриманні засудженого, який здійснив утечу, інформують у прес-службі Державної пенітенціарної служби України в області.
Молодші інспектори-кінологи обмінялися досвідом та вдосконалили підготовку службових собак у Маневицькій виправній колонії №42 під час 2 етапу змагань із багатоборства.

Кінологи показали комплекс загальних і спеціальних вправ, як подолати смуги перешкод службовим собакам. Також суддівська колегія оцінювала заходи з обшуку місцевості, пошуку стріляних гільз, вибору речі, роботи за слідом.

Службові собаки продемонстрували вправність у затриманні засудженого, який вчиняє втечу, а також в його охороні та захисті молодшого інспектора-кінолога.

У підсумку змагань, дипломами та грошовими преміями нагородили: за І місце – молодшого інспектора-кінолога Ковельської виховної колонії, прапорщика Вадима Книша, за ІІ місце – молодшого інспектора-кінолога Маневицької виправної колонії №42, старшого сержанта Миколу Сахніка, за зайняте ІІІ місце – молодшого інспектора-кінолога Цуманської виправної колонії №84, старшого сержанта Миколу Шульгача.
У повідомленні йдеться, що участь у навчаннях взяли перші заступники начальників установ, начальники відділів охорони, старші інспектори з кінології, молодші інспектори-кінологи. Суддівську колегію змагань із багатоборства очолив виконуючий обов’язки начальника управління ДПтС України в області, підполковник внутрішньої служби Андрій Скіць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus