USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На Волині військове містечко вирішили передати громаді

29 Червня 2011 15:47
Цілісний майновий комплекс колишнього військового містечка в селі Уляники Рожищенського району на Волині депутати облради вирішили за доцільне передати громаді району.
Відповідний проект сесійного рішення рекомендувала підтримати постійна комісія обласної ради з питань використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на засіданні 29 червня, – повідомили у Волиньраді.
За словами голови Рожищенської районної ради Андрія Музики, станом на сьогоднішній день до колишнього військового містечка навряд чи вдасться привернути увагу інвесторів через знищену інфраструктуру.
Тому, швидше за все, вирішили депутати, приміщення будуть демонтовані та продані з аукціону. Виручені кошти будуть спрямовані в районний бюджет.
Нагадаємо, раніше йшлося про те, що доля цього зруйнованого військового містечка залишається невизначеною: депутати облради цього питання не піднімали.
Водночас місцева громада вважає, що тут можна було б створити підприємство, яке дало б робочі місця.
«Тут щось можна було зробити, – говорив сільський голова Микола Андрієвський. – Можна було б якесь підприємство, яке б давало дохід. В даний час люди на мають де працювати. Були б робочі місця».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus