USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нагородили кращих викладачів СНУ

20 Травня 2016 12:00
У Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки з нагоди 76-річчя діяльності закладу відбулося урочисте засідання вченої ради та відзначення кращих працівників і викладачів навчального закладу.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю СНУ.

На загальноуніверситетське свято завітали поважні іноземні гості – ректор Юозас Аугутіс та декан факультету природничих наук Університету Вітовта Великого Алгімантас Паулаускас (м. Каунас, Литва), голова Волинської обласної профспілкової організації працівників освіти і науки Василь Грановський, член наглядової ради Лесиного вишу, кандидат історичних наук Василь Токарський, капелан СНУ імені Лесі Українки отець Віктор та представники влади.

Зі слів представників університету, за 76 років вищий навчальний закладувійшов у число престижних університетів України і Європи. «Так, зроблено багато, але для прекрасного межі немає, тому в майбутньому належить зробити ще більше і якісніше, й у цьому плані в Лесиного вишу є значні перспективи», – зазначив ректор Ігор Коцан.

Після промов розпочалася церемонія нагородження.

Почесні грамоти Волинської обласної державної адміністрації вручили першому проректору, проректору з адміністрування та розвитку Анатолію Цьосю, професору, завідувачу кафедри спортивно-масової та туристичної роботи Аллі Альошиній, професору кафедри міжнародної інформації Антоніні Митко та професору, завідувачу кафедри міжнародних економічних відносин Наталії Павлісі.

Подяку голови Волинської ОДА отримали доцент кафедри української мови Руслана Зінчук, доцент кафедри всесвітньої історії Юрій Крамар і професор, завідувач кафедри аналітичної хімії та екотехнологій Жолт Кормош.

Почесну грамоту Луцької міської ради вручили професору, завідувачу кафедри теорії фізичного виховання, фітнесу та рекреації Наталії Бєліковій і заступнику директора бібліотеки з наукової роботи Галині Онисько. Подякою міського голови відзначили завідувачів кафедр економіки природокористування та економічної теорії Олену Стрішенець, вищої математики та інформатики Анатолія Федонюка; доцентів кафедр фізичної географії Ірину Нетробчук, фінансів та оподаткування Олену Борисюк, культурології та менеджменту соціокультурної діяльності Оксану Сохацьку, образотворчого мистецтва Оксану Лесик-Бондарук, зоології Вадима Теплюка, обліку і аудиту Тетяну Шматковську, цивільно-правових дисциплін Зінаїду Самчук-Колодяжну, теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти Руслану Рославець.
Ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, професор Ігор Коцан вручив Золотий нагрудний знак СНУ імені Лесі Українки ректору Університету Вітовта Великого, професору Юозасу Аугутісу та голові профспілкового комітету працівників Лесиного вишу Володимиру Кравчуку. Срібним нагрудним знаком СНУ імені Лесі Українки нагородили доцентів кафедр філології та методики початкової освіти Валентину Вітюк, обліку і аудиту Мирославу Кулинич, фінансів та кредиту Віталія Рейкіна.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку кваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність Нагрудним знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти» нагородили завідувача кафедри фінансів і кредиту інституту економіки та менеджменту Ігоря Грудзевича. Грамоту МОН України ректор вручив професору, завідувачу кафедри археології, давньої та середньовічної історії України історичного факультету Ярославу Шабалі. Цього дня ще понад 30 працівників, викладачів університету та Коледжу технологій, бізнесу та права отримали грамоти і подяки ректора СНУ імені Лесі Українки.

Завершилась урочиста вчена рада концертом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Рома Показати IP 20 Травня 2016 13:44
Особливо цікаво за що нетробчук дали? Хабарі березня тільки так. І дочку свою прикриває. Всі модулі готові їй дає
Валодя Показати IP 20 Травня 2016 14:42
Павліха - кращий викладач???? Мда, освіта котиться в ж...пу
Випускник до Валодя Показати IP 22 Травня 2016 21:05
Згідний, з таким економістами-міжнародниками, цей факультет давно треба закрити!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus