USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найдосвідченіші бджолярі Волині «злетілися» на свято меду

9 Вересня 2013 14:41
На свято «Бджоли і меду» у Маневичі завітали пасічники з кількох районів Волині, а також із Хмельницької області, інформує ВОДТРК.

На ярмарок вони привезли різні сорти меду, настоянки, питні меди, продукти бджільництва. «Такі свята повинні проводитися не тільки у Маневичах, але й в інших районних центрах, тому що інформацію про продукти бджільництва громадяни можуть отримати лише від пасічників», – каже голова Братства бджолярів Землі Волинської «Ройовий стан» Володимир Дмитрук.

У Маневицькому районі – понад 200 пасічників. Знаково, що усі керівники районної влади також бджолярі, а тому допомагають місцевим пасічникам.

Вперше на маневицьке свято «Бджоли і меду» завітав один із найдосвідченіших бджолярів Волині, 80-ти річний Євген Ротченков. Він захопився бджолярством ще у 60-ті роки минулого століття, а згодом це стало справою усього його життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus