USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Назвали імена двох головних корупціонерів у Раді

5 Травня 2015 17:57
Народний депутат, учасник робочої групи, що займається розслідуванням корупції, Борислав Береза назвав прізвища двох головних корупціонерів у ВР.

Про це повідомляє Корупція.інфо.

Так, робоча група ВР з розслідування корупції в Уряді встановила, що в корупційних схемах задіяні фірми, підконтрольні нардепам, – розповів Береза.

Він наважився розголосити прізвища нардепів, запідозрених у корупції. Це - Микола Мартиненко та Ігор Єремеєв.

До слова, обох цих нардепів у Раду неодноразово приводили волиняни. Так, Ігоря Єремеєва обирали до парламенту у 2002, 2012 так 2014 роках по Маневицькому одномандатному виборчому округу. Микола Мартиненко у 1998 та 2002 роках обирався до Верховної Ради по Ковельському виборчому округу.

Зі слів Борислава Берези, арешт і позбавлення волі цих депутатів стане гарним способом повернути довіру суспільства. Про те, що корупція у вищих ешелонах влади є, вже точно відомо.

Також, Береза заявив, що державні компанії знаходяться під контролем вищих державних чинів і народних депутатів України. Фірми, контрольовані Мартиненком і Єремєєвим, отримують «неправомірний прибуток» вже довгий час, розповів депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Ігор Єрем Показати IP 5 Травня 2015 18:07
Ой налякали йожика голою задньою частиною тіля! Боюся, аж трусюся! Все вже давно куплено.
Анонім до Ігор Єрем Показати IP 6 Травня 2015 12:39
«Не за таку кримінальну Україну, яка є сьогодні, боровся мій батько. Як би він зараз встав з могили, то б усіх депутатів розстріляв як мародерів», - розповідає політв’язень, нардеп, громадський діяч та син Героя України Юрій-Богдан Романович Шухевич.
Анонім до Анонім Показати IP 6 Травня 2015 12:39
http://www.volynnews.com/news/policy/shukhevych-v-lutsku-chomu-v-ukrayini-kryminalna-demokratiia/
не пацик Показати IP 5 Травня 2015 18:27
куплено не куплено але Береза каже правду як і то що волиняни самі вже котрий раз за них голосували-притому добровільно як і за яника ;-також добровільно : спочатку на самих себе треба критичноподивитися а потім лупати на Березу (правда в нього це друга фамілія вгадайте яка була справжнья з трох раз )
Анонім Показати IP 5 Травня 2015 18:44
Борислав Береза: по национальности — еврей, знает иврит.
Такі да! до Анонім Показати IP 5 Травня 2015 21:42
І шо?
Анонім до Такі да! Показати IP 6 Травня 2015 12:38
єврей у рядах правого сектору - це всерівно що єврей у формі СС під час другої світової війни. дуже дивно і неприродно це виглядає. Адже на словах - правий сектор бореться за те, щоб українська нація стала вільною від влади жидів та москлів, а на ділі - виходить що євреї керують правим сектором і використовують його у своїх цілях, наприклад, щоб відібрати бізнес у Єремєва. "Хто девушку ужинает, тот девушку и танцует" - а фінансують правий сектор єврейські олігархи, такі як коломойський.
Такі да! до Анонім Показати IP 6 Травня 2015 12:47
Якщо мені (природному українцю) ) прийдеться вибирати між євреями і Єврємєєвим - я виберу євреїв.
Радован до Такі да! Показати IP 7 Травня 2015 07:12
Чому?
Дмитро до Анонім Показати IP 6 Травня 2015 12:47
Борислав Береза (Евр.. Бляхер) - таки наш кошерный человек, в рядах правого Сектора, который призван отстаивать интересы Элиты в Украинском бизнессе, посредством привлечения молодого гойского скота на фронт и в горячие точки бизнесс - конфликтов (Укрнафта, нефтепроводы, и т.д..).
Кася Показати IP 5 Травня 2015 18:48
А Береза відпрацьовує гроші Коломойського. Всі знаю про війну групи Приват і Континіума. Треба спочатку довести факти корупції, а тоді говорити про це. А то візьмуть і обіллють людину гряззю. Не треба такого робити.
Ірина Показати IP 5 Травня 2015 19:44
Ой, як шкода Єрємєєва, облили гряззю. Підіть йому прберіть в будинку. Тут одне правда: Береза не мільйонер і пише правду і всі з цим згідні, не дивлячись що напишите в коментарях.
Лучанин Показати IP 5 Травня 2015 19:50
Який Єремеєв молодець - 16 січня 2014 року голосував за диктаторські закони Януковича, вже 23 лютого вніс разом з Івахівим законопроект про відміну Закону про мови, чим викликав обурення російськомовних співгромадян Криму і Донбасу та їх сепаратизм, Україна за нього розрахувалася життями захисників, до цього всього ще й хронічний корупціонер, а виборці його весь час обирають в законодавчий орган.
Олександр Показати IP 5 Травня 2015 19:53
Та не важливо хто такий Береза. Те що Єремєєв мільярди відмиває через тендери, підставні фірми та багато чого іншого, знають всі у кого IQ вище середнього.
Анонім Показати IP 5 Травня 2015 20:56
Спочатку знищим, розкрадемо все , а потім відбудовуємо....Часто історія повторюється, але висновків люди не роблять ніяких. Ледачих та продажних вибираємо у всяку владу ...
Аня Показати IP 5 Травня 2015 21:01
За що боролись,на те й напоролись!!!!
Наталія Показати IP 5 Травня 2015 21:38
А далі що??? Знову відкати, схеми, брехня- і байдуже, що знають, викривають , а він поводить себе як герой приказки - "собака лает, а караван идёт."
Петро Показати IP 5 Травня 2015 22:21
Респект і повага Березі, так тримати, а підлабузникам які голосували за Єремєя ганьба і зневага, Бог все бачить і в скорому часі оті всі підлабузники будуть ганебно покараніііііііііііі
Лучанин Показати IP 6 Травня 2015 00:33
Как говорят китайцы " Проглотить персик целиком не проблема, проблема что-бы вышла косточка"!!! Так и наши . Все жрут целиком подряд и не нажрутся. Начали с вишни проглатывать- скоро дойдут и до персиков. А как будет вылезать косточка почувствуют все. Только одним будет больно, а другим на радость.
Висновок Показати IP 6 Травня 2015 08:41
Дурний, наївний ми український народ. Німці знають, що в усьому має бути порядок і законопослушність, тоді усім добре.
прес-аташе Показати IP 6 Травня 2015 08:43
Якраз береза хоче проковтнути персик цілим. Справа в тому, що він з когорти лейбиків левів ізрайлєвичів, і ця когорта давно робить спроби схавати Єремеєва. Скажу представнику цієї нації, що спроби даремні, і він даремно збирає крихти зі стола коломойського.
правда Показати IP 6 Травня 2015 08:51
http://antikor.com.ua/articles/5460-golos_vooruhennyh_ekstremistov_pravogo_sektora_borislav_bljaher_-_agent_mossada Тут написано, як жидок Бляхер став Березою.
Анонім Показати IP 6 Травня 2015 13:24
Що всі дописувачі хочуть оправдати Єрємєєва? Що маєте щось проти того, що єРЄМЄЄВ - корупціонер?
Коломойський купив Б Показати IP 6 Травня 2015 17:41
А Коломойського не треба посадити в тюрму? Скільки заробляє Береза у Коломойського? Невже в Україні краще, як у Ізраїлі? Чи хочете тут заробити, а потім гайнути на землю предків? Можна ще продовжувати...
вк Показати IP 7 Травня 2015 07:12
А до чого тут Береза, мова йде про корупціонерів!! Що декому не зрозуміло?!! Еремеев сам себе захистить, відкупиться, а ви, убогі люди так і залишитесь при своіх інтересах.... Запитайте знаючих людей. У Луцьку дуже багато підприемств, важливих для міста вже у власності або підконтрольні олігархові. Він поставить вас у такі умови,що ..........
лучанка до вк Показати IP 7 Травня 2015 14:01
Але український народ з допомогою таких як Береза та інших розумних українців зможе все забрати і відмінити умови в які поставив народ Єремеєв і буде Єремеєв пасти корови в Острожці і пити молоко з хлібом що йому і забагато!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus