USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Назвали потреби мешканців мікрорайону ЛПЗ

2 Грудня 2016 13:23
Освітлення спортивних майданчиків, заміна вікон у бібліотеці та відкриття групи плавання для дітей мікрорайону – низку запитів щодо потреб мешканців мікрорайону ЛПЗ оголосили у міськраді.

Про це йшлося під час 15-ї сесії Луцької міськради 30 листопада.

У запиті до міського голови депутат Микола Романюк повідомив, що до нього звернулися мешканці мікрорайону ЛПЗ, які проживають за адресою вулиця Шота Руставелі, 9, із проханням посприяти у встановленні дитячого майданчика на прибудинковій території цього будинку.

В іншому запиті депутата йшлося про звернення колективу бібліотеки №7 та мешканців мікрорайону бульвару Дружби народів з проханням посприяти з заміною вікон на енергозберігаючі у закладі. Це сприятиме комфортним умовам перебування відвідувачів у закладі.

Зверталися лучани також з приводу освітлення спортивних майданчиків на території ЗОШ №20. Вони просять забезпечити зовнішнє освітлення цих спортивних майданчиків.

На думку мешканців мікрорайону ЛПЗ, спортмайданчики, призначені для ігор на свіжому повітрі, допомагають зберігати та примножувати здоров’я нації. Повноцінне їхнє освітлення дасть можливість якісно проводити тренувальний процес на свіжому повітрі і в вечірню пору доби.
Своєю чергою, депутат Микола Яручик також оголосив декілька запитів, у яких порушив питання вирішення проблем мешканців мікрорайону ЛПЗ. Так, до нього звернулися батьки дітей мікрорайону з проханням створити групу з плавання в басейні ЗОШ №20, які не є вихованцями школи, оскільки плавання розвиває дихальний апарат та сприяє загальному зміцненню здоров’я дітей.

В іншому запиті депутат повідомив, що до нього звернулися члени ініціативної групи мікрорайону ЛПЗ з проханням перевірити стан електропроводки в клубі «Стріла». Щотижня у клубі ініціативна група проводить спортивну гімнастику вранці, після чого влаштовуючи різноманітні майстер-класи.

Усі вказані запити колег обранці міської громади підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
про ЛВПУ забули Показати IP 2 Грудня 2016 19:43
Мама Сьогодні, 10:01 Зайдіть на сайт Батов Генадій Федорович ) Йой, Бозюньцю мій милий! І що ж то робиться в тому училищі! Оце почитала, що пишуть люди, й диву далася - ні одного гарного слова не сказано як на адресу вікладачив, так і про сам навчальний заклад. То ж куди батьки відправляють вчитися своїх дітей і кому їх довіряють?! Чому можуть навчити злодії та аферисти? Це просто жах! Відповісти 0 я так думаю Сьогодні, 10:37 Я вам так скажу. Уся ця фігня тягнеться вже давним давно. Але "крішувалося" все як директорами, так і управлінням освіти області і вищестоячими організаціями. Все було схвачено та за все заплачено. Так було, поки на посаду директора не прийшов Батов і не відчув себе царьком. Почав звільняти неугодних йому людей, які мали сміливість виступити проти нього. Думав, що все пройде тихо. Але знайшлися люди, які мали в собі силу боротися з несправедливистю, хамством, невихованістю і підлістю Батова та його приспішників. Боротьба ця тягнеться не перший рік, і кожен раз на світ вилазять все нові і нові факти злочинної діяльності училищних керівників та інших осіб, що з нимі пов"язані. Проти цієї "банди" боротися важко, але потрібно. І дай Бог цім людям, що розпочали цю боротьбу, витримки і здоро"я, щоб довести справу до справедливого завершення - суворго покарання винних

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus