USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Не впіймали одразу, тепер складніше», - Швидкий про обстріл Генконсульства

11 Травня 2017 11:47
Оскільки зловмисників, які обстріляли з гранатомету Генеральне консульство Республіки Польща у Луцьку не упіймали за гарячими слідами, то розшукові дії затягуються.

Про це стало відомо під час брифінгу першого заступника прокурора Волинської області Віктора Швидкого 11 травня.

Нагадаємо, у ніч з 28 на 29 березня в Луцьку обстріляли будівлю Генконсульства Польщі, яке знаходиться за адресою: вулиця Дубнівська, 22-Б. Постріл здійснили з дороги на перехресті вулиць Дубнівська та Глушець. Саме там знайшли задню кришку тубуса від гранатомета, який і став знаряддям обстрілу.

У СБУ офіційно назвали обстріл Генерального консульства Польщі в Луцьку терористичним актом, а в діях зловмисників правоохоронці вбачають чіткий слід російських провокаторів. У зв’язку з терактом, усі польські консульства в Україні на декілька днів припинили роботу.

Як повідомляв голова Волинського товариства «Холмщина» Микола Онуфрійчук, небайдужі люди, які прагнуть якнайшвидшого розкриття цього злочину, пообіцяли за детальну інформацію про нічний обстріл надати мільйон гривень. Однак осіб, які обстріляли консульство, досі не встановили.

Як пояснив Віктор Швидкий, конкретної інформації у слідчих поки немає.

«Знаєте, скільки зараз зброї на руках. Знайдемо виконавця - буде ясно, хто замовник. Голослівно казати не можу. Конкретної інформації наразі немає, якщо вона є у слідчих, то це поки що таємниця слідства. Але з практики скажу, якщо не затримали у перші 3 дні, то це відкладається», - пояснив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гнат Показати IP 17 Травня 2017 11:12
Та запийте вже це холодною водою.І не варто перед Європою щоки надувати і робити умний від.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus