USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На прохання бійців небайдужі ківерчани відремонтували два автомобілі. Фото

20 Грудня 2016 10:22
Волонтерські автомобілі, які використовуються на сході нашими бійцями, далеко не нові, багато "бачили" і тому часто виходять з ладу. Отже виникає потреба в ремонті. Ось і на цей раз до нас звернулись наші земляки з проханням відремонтувати їм транспортні засоби. Це 14 бригада (УАЗ) та батальйон "Донбас-Україна" (WV T4), повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

В черговий раз люди небайдужі допомогли. Хтось дав гроші на солярку чи запчастини, хтось не пошкодував свого часу і своїми руками зробив ремонт. Хоча дедалі стає важче - люди фінансово виснажуються, все ж таки розуміємо, що - треба!

Давайте ж подякуємо всім, хто долучився до цієї доброї справи - це Головатюк Віктор, Сардак Віктор, Баранчик Олександр, Сень Олександр, Сень Віктор, Устимчук Юрій, Войтовичі Олександр та Валерій. Муравчук Микола (Атлант плюс) та Чухрій Сергій дали гроші на солярку. Підприємець з Прилуцька Оларь Андрій дав 60 ящиків печива для солдат. Автомобілі вже відправились на місце своєї служби.

Ще раз дякую всім людям з серцем патріота.

Гетманчук СЕРГІЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну Показати IP 20 Грудня 2016 13:05
А почесному Дорофеєнко, Ковель машини і ремонтує і дарує а чому Киверці мовчать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus