USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Невідомі продукти відомих брендів. ФОТО

30 Березня 2013 17:57
Pepsi з огірка, молочна Fanta, Чіпси Lay’s зі смаком чорниці і ще 25 незвичайних продуктів, яких не продають у нас.

Зіткнувшись із особливостями місцевої культури і ринку, відомим продуктовим брендам доводиться враховувати і переваги гастрономічних побажань місцевих мешканців, - пише «Adme.ru».

Тому подорожуючи по світу можна виявити на прилавках магазинів безліч знайомих товарів, але не впізнати їх смаки і варіації.



У Великобританії продаються молочні коктейлі Mars, Bounty, Milky Way.

Pepsi
Більшість нових смаків для Pepsi вироблялися для ринків США і Великобританії. Але є і свої «версії» для інших країн. Наприклад, у Японії як ніде популярні незвичайні смакові варіанти: Pepsi Baobab і Pepsi Ice Cucumber.

Забудьте всі смаки Pepsi, які ви будь-коли куштували Нові відчуття принесе напій зі смаком плодів Баобаба, що росте у південній Африці і Австралії. Їх карамельний смак — непогана основа для соди.

А цей яскравий напій, що нагадує токсичні радіоактивні домішки, — Pepsi Shiso з екстрактом багатолітньої трави перілли. Продавався влітку 2009 року у Японії, але так і не отримав очікуваного успіху.






Coca Cola
Дивні смаки представлені у Новій Зеландії — «Coca-cola Маліна» і «Coca-cola Цитрус», в Боснії-Герцеговині є Coca-cola Blāk, Coca-cola M5, французи можуть насолодитися Coca-cola Light Sango, а англійці — Coca-cola Orange. Перед виходом на кожен конкретний ринок особливості смакових переваг дуже детально вивчають.




Fanta
Наразі у всьому світі виробляється близько 70 різних видів напою Fanta: у Сербії, Чорногорії і Хорватії продається Fanta—shokata з бузиною, а я в Японії можна зустріти Fanta Snow Squash з молочним смаком.



Schweppes
Асортимент напоїв Schweppes варіюється від чистої газованої води (Schweppes Soda) до ексклюзивних національних марок, що випускаються лише в деяких країнах.




Kitkat
На сьогодні Kitkat продається у 72 країнах. Майже в кожній з них рецептура батончиків Kitkat трохи відрізняється, щоб відповідати потребам місцевих покупців. У Японії асортимент особливо широкий і приголомшує уяву своєю різноманітністю.






M&m’s
Виробник не жаліє ні сил, ні засобів на розробку і створення нових продуктів, здатних привернути увагу споживачів в різних країнах. Існують різні смаки і наповнювачі M&m’s: молочний шоколад, темний шоколад, повітряний рис, м'ятний шоколад, арахіс, мигдаль, кокос, дика вишня і арахісове масло.




Milky Way
Існують різні версії батончика Milky Way, які мають свої особливості. Американська версія шоколадного батончика зроблена з шоколадної нуги, зверху покритої молочним шоколадом, і є еквівалентом шоколадного батончика Mars. Європейська і австралійська версії складаються з нуги, яка набагато легше, ніж нуга Mars. Європейська версія шоколадного батончика має ванільний смак, а австралійській версії — шоколадний.




Lay’s
Компанія представляє найрізноманітніші види продукції на регіональних ринках. Картопляні чіпси продаються з такими назвами смаків: «Ківі», «Чорниця», «Манго», «Лічі», «Огірок», «Лимон», «Каррі», «Чарівна масала» (magic masala), «М'ятні пустощі», «Васабі», «Кетчуп», «Бекон з крутих парубків» (smokey bacon — гра слів, з англійської smoke, коптити), «Помідори черрі», «Водорості з Кюсю» (kyushu seaweed).



Pringles Lemon & Sesame зі смаком лимона і кунжуту, Pringles Blueberry & Hazelnut, із смаком чорниці і фундука.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
андрiй76 Показати IP 30 Березня 2013 18:13
Жесть...Скільки"хімії"в яскравій упаковці.І вся ця "гадость"осідає на нашій печінці,нирках та інших органах...Ні я "ЗА"соки і компоти,а в гіршому випадку за кипячену воду...
Читач Показати IP 30 Березня 2013 21:19
А от на Волині можна придбати свинину із Бразилії.
Василь Показати IP 30 Березня 2013 21:28
А толку? Навіщо ці всі варіації? Сумніваюся, що якісь із вищеперечислених продуктів натуральні. А жерти штучні ароматизатори з барвниками - чи не все одно які вони, зі смаком знайомого нам лимону чи незнайомого баобабу?
Туристка Показати IP 31 Березня 2013 10:16
Дуже пізнавальна стаття. Було цікаво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus