USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Незабаром у луцькому парку з’явиться ще одна оновлена алея

3 Грудня 2017 09:56
У центральному парку Луцька викладають бруківкою алею, що веде до зоопарку. Про це повідомляє Район.Луцьк.

Ремонт доріжки роблять у рамках відновлення парку культури і відпочинку імені Лесі Українки. З літа на території відремонтували кілка алей та встановили оригінальне освітлення.

Роботи із покращення парку тривають і до сьогодні. Працівники обгородили доріжку бордюрами і всипали щебенем. Кажуть, що за сприятливої погоди ходити оновленою алеєю до зоопарку можна буде вже за два тижні.
Роботи обіцяють закінчити за два тижні

Як повідомлялося раніше, нещодавно було здіснено найбільшу реконструкцією парку за часів незалежності України. Зокрема, тут оновили алеї, вклали бруківку, встановили нові лавочки, розчистили канали. Також наприкінці серпня у парку відкрили дивовижну алею парасольок. А нещодавно наще одній оновленій алеї облаштували ілюмінацію у вигляді «змійки», з якої звисають донизу незвичні ліхтарики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus