USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Незрячій бабусі, яка в’яже рукавички для бійців, потрібна допомога

25 Листопада 2016 10:49
Лучанка Валентина Мазурик, яка не бачить і не чує, допомагає українським бійцям. Вона в’яже рукавиці для тих, хто воює на сході країни.

Однак тепер вона сама потребує допомоги, - повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Імплантант, який може повернути жінці слух, коштує 25 тисяч доларів. Трохи грошей незряча та її чоловік зібрали, але вся сума для них — надто велика.

Незрячі Валентина і Петро не ходять із простягнутою рукою, а самі намагаються зробити цей світ кращим.

Допомогти їм може кожен, переказавши кошти на номер картки Валентини Мазурик 4149 4978 2415 4464 , або ж зателефонувавши в редакцію «Служби інформації» за номером телефону 72-66-99.
Інформаційне агентство Волинські Новини раніше розповідало історію сім’ї Валентини Мазурик та Петра Дячука, яка є свідченням того, що, аби іти дорогою світла, не обов’язково бачити очима. Достатньо відчувати те тепло, що струменить від людської доброти, і передавати його іншим.

Як повідомлялося, лучанка Валентина Мазурик не бачить і не чує, а в’яже рукавиці нашим воїнам, її чоловік, теж незрячий і без однієї руки, допомагає і зустрічається з доброчинцями, які приносять нитки. Їхній син, маючи 2-у групу інвалідності, пішов захищати України на сході.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анна Показати IP 26 Листопада 2016 11:25
Слух??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus